Vasile Marchis Pallo-Iirojen alakertaan

25.1.2008

"Vasu" palaa Raumalle seitsemän vuoden jälkeen.

Pallo-Iirot ja Vasile Marchis (35) ovat sopineet pelaajan paluusta Raumalle. Hyvänä pääpelaajana tunnettu pelaaja tuo runsaasti liigakokemusta ja varmuutta joukkueen puolustuspeliin. Hän liittyy joukkueen harjoituksiin kuun vaihteessa.    

Ensimmäisen kerran mies pelasi Iiroissa kaksi kautta vuosina 2000 - 2001. Sen jälkeen hän siirtyi pelaamaan Veikkausliigaa Fc Jazzin, Unitedin ja viime kaudella MyPan joukkueessa.

 

Marchisin saaminen takaisin Iiroihin oli pitkällisen työn tulos, mutta loppujen lopuksi asioiden loksahtaessa kohdalleen, sopimus syntyi helposti. Tärkeää osa neuvotteluissa oli molempien osapuolien halu päästä sopimukseen.

-Lähtökohtana joukkueen rakentamisessa alkavalle kaudelle oli koota mahdollisimman omavarainen, raumanseutulainen joukkue. Marchisin paluu Raumalle sopii tähän tavoitteeseen mainiosti. Lisäksi tarkoituksena on, että mies pelaa koko loppu-uransa ajan Pallo-Iiroissa, selvitti Iirojen kilpailupäällikkö Harri Kanerva. Edustusjoukkueen harjoitusrinkiin kuuluu 21 pelaajaa ja joukkue on kutakuinkin koossa. Jokainen saa kevään kuluessa riittävästi näyttöpaikkoja. Tällä hetkellä joukkueessa näyttäisi olevan sopivassa suhteessa omia nuoria pelaajia ja omia tai ”lähes” raumalaisia kokeneita pelaajia.

 

Joukkue pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa ensi lauantaina 26.1. Nokian Pyryä vastaan. Ottelu alkaa Äijänsuon harjoitteluhallissa klo 15.

 

 

Lisätietoja Harri Kanerva 044-793 4421