Naisjoukkue aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen

20.11.2005

Pallo-Iirojen viime kauden menestyksekkäin joukkue - naiset, on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkueen valmentajina toimivat Pekka Wallenius, joka otti kesken viime kauden vetovastuun sekä Juhani Mäki, joka tuli Porista miesten edustusjoukkueeseen siirtyneen Boguslaw Plichin tilalle. Maalivahtivalmentajana toimii Jari Ruohonen ja joukkueenjohtajana toimii viime kauden malliin Reijo Korhonen.

Naisten joukkue on aloittanut harjoittelun marraskuun alusta 4 kertaa viikossa. Harjoittelussa on keskitytty taidon kehittämiseen sekä pelin- että pelitemmon nopeuttamiseen. Myöhemmin on tarkoitus ottaa harjoituksissa huomioon pelitavan kehittäminen itselle sopivaksi.Joukkueen tavoitteena on pelata harjoituskauden aikana 8-12 harjoituspeliä.

Naisten joukkueen harjoitusrinki on noin 20 pelaajaa ja on ikärakenteeltaan nuori sillä yli puolet pelaajista on vielä b-tyttö ikäisiä. Joukkueeseen haetaan vielä muutamia kokeneempia pelaajia vahvistukseksi, sillä naisten ykkönen on muuttunut tulevalle kaudelle ja sarja tulee olemaan kovatasoinen. Joukkueen realistiset tavoitteet ovat kuitenkin selviytyminen sijoille 4-6, mutta se vaatii hyvän kauden onnistuakseen.

Joukkueen pelaajistosta sekä tarkemmista tulevan kauden tavoitteista tullaan tiedottamaan lähiaikoina.