Viimeisen harjoitusottelun aika

26.4.2019


Pallo-Iirot kohtaa lauantaina NJS:n Nurmijärvellä. Kyseessä on viimeinen harjoitusottelu ennen viikon päästä alkavaa Kakkosen kautta.

Raumalaisten kauteen valmistautuminen ei ole ollut ruusuilla tanssimista, kun etenkin maalinteon kanssa on ollut vaikeuksia. Viikko sitten Atlantis FC:lle kärsitty 0-1 -tappio oli jo neljäs ottelu, jossa Pallo-Iirot ei saanut aikaiseksi maaliakaan.

Viimeisessä harjoitusottelussa ennen kauden alkua vastaan asettuu Nurmijärven Jalkapalloseura, joka on viimeksi kohdattu Region’s Cupin välierissä 2016. Tuolloin NJS nappasi Nurmijärvellä pelatussa ottelussa 2-1 -voiton ja matkasi finaaliin.

Alkavalla kaudella NJS pelaa Kakkosen A-lohkossa, jonne nurmijärveläiset nousivat kaudeksi 2018. Sijoitus sarjataulukossa oli viime kaudella yhdeksäs.

- Odotan NJS-pelistä aika samaa, mitä Atlantista vastaan. Samantasoinen joukkue vastassa, mikä mittaa tasoamme. Yritämme tietenkin parantaa tulostamme ja peliämme, etenkin maalintekotilanteissa. Toivottavasti saamme vihdoin luotua muutaman maalin, päävalmentaja Scott Green toteaa.

Hyökkäyspäähän on otteluun luvassa myös lisäapua, kun Pallo-Iirojen kokoonpanossa nähdään Genc Kovaqi.

- Toivon, että Kovaqi auttaa meitä luomaan maaleja, joiden tekeminen on nyt ollut tuskaista. Joukkue kaipaa onnistumisia luomaan uskoa, ja maalit antaisivat meille buustia viikon päästä alkavaan kauteen, Green päättää.

NJS - Pallo-Iirot lauantaina 27.4. klo 13.30