Lauantaina panoksena sarjanousu - ottelutapahtuma on myös opiskelijapeli!

24.9.2018


Lauantaina 29.9. pelattava kärkitaisto on pelinä tärkeä - voitolla Pallo-Iirot nousee takaisin Kakkoseen kolmen vuoden tauon jälkeen. Ottelu on myös opiskelijapeli ja luvassa on erilaista ohjelmaa. Nettiradio Dynamo selostaa pelin suorana lähetyksenä.

Kun kauden 2005 jälkeen Pallo-Iirot tippui Ykkösestä Kakkoseen edessä oli kymmenen kauden ajanjakso kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Raumalaiset olivat tuona aikana Pasi Lehtosen valmentajakaudella kolme kertaa sijalla 3. ja kerran 4.

Kauden 2015 päätteeksi Pallo-Iirot tippui Kolmoseen, jossa nyt kuluva kausi on kolmas. Sarjaa on jäljellä kolme ottelua ja ero sarjakakkosiin FC Ålandiin ja MaPS:iin on 7 pistettä. 

Pallo-Iirot pelaa lauantain MaPs-ottelun lisäksi vieraissa sarjajumbo FC Bodaa vastaan sekä päätöskierroksella 13.10. sarjapaikastaan taistelevaa Wolvesia vastaan Alsecco stadionilla.

Lauantaina vastaan tulee pahin mahdollinen mittari. Sarjakolmonen MaPS on laadukas joukkue, josta ei heikkouksia löydy.

Panos Pallo-Iiroille lauantai-iltapäivälle on selvä: voitolla nousu ja paluu liiton sarjoihin.

 

Ottelutapahtumassa opiskelijoille ohjelmaa

Peli alkaa Alsecco stadionilla klo 15, mutta happy hourit alkavat terassilla jo klo 14 alkaen. Juomien hinta on tunnin ajan 2 euroa ja samalla hinnalla saa myös Pallo-Iirot kangasmerkkejä opiskelijahaalareihin.

Opiskelijahaalareilla / opiskelijakortilla pääsee myös ilmaiseksi sisään ottelutapahtumaan. Kausikortilla saa myös ottaa kaverin föliin ilmaiseksi!

Puoliajalla toisistaan mittaa ottavat SAMK:n ja OKL:n opiskelijat rangaistuspotkukilpailussa. 

Terassilla ja laajennetulla anniskelualueella (istumakatsomo) saa myös nauttia paikallisen pienpanimo Lindenin tuotteita (happy hour ei koske Lindenin tuotteita) sekä Osteria Da Filippon paikan päällä valmistettuja pizzoja on myynnissä ottelutapahtumassa.

Nettiradio Dynamon selostusta voit kuunnella täältä.

Tervetuloa jännittämään isoa ottelua ja nauttimaan ottelutapahtumasta!