Juniorijoukkueiden valmentajanimityksiä kaudelle 2019

6.7.2018

Vastuuvalmentajat joukkueittain
Vastuuvalmentajat joukkueittain

Pallo-Iirojen E- ja D-tyttöjen sekä poikien E08, D07, D06, C05, C04 ja B-junioreiden vastuuvalmentajat on nimetty.

Kahdeksan juniorijoukkueen vastuuvalmentajat kaudelle 2019 on julkaistu. Tällä kaudella D-tyttöjä valmentanut Henni Viljanmaa siirtyy E-tyttöihin. Krister Ainassaari taas vastaavasti siirtyy E-tytöistä D-tyttöihin. Pasi Rantanen, Lassi Lavanti, Johan Suominen, Pasi Lehtonen ja Joel Grasso jatkavat valmentamista samoissa joukkueissa kuin kaudella 2018.

Etelä-Länsi -liigaan syksyksi nousseet C03-pojat ovat ensi kaudella B-junioreita. Joel Grasso on toiminut kyseisen joukkueen valmentajana jo yli 7 vuotta.

- Pallo-Iirot on minulle todella tärkeä seura. Olen ollut mukana tässä yhteisössä yli 20 vuotta – ensin pelaajana, sitten valmentajana. Mielestäni Pallo-Iirot on tasoisilleni valmentajille, jotka haluavat kehittää itseään, erittäin hyvä ympäristö. Täällä on selkeät seuran linjaukset ja opetussuunnitelmat mitä tehdään ja milloin opetetaan mitäkin. Täällä on myös hyvä työympäristö. Juniori- ja valmennuspäällikkö ovat aktiivisesti mukana arjessa auttamassa, ja muut valmentajat sparraavat mahdollisuuksien mukaan. Koen sen todella tärkeäksi, Grasso korostaa.

Valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö toteaa tyytyväisyyden olevan molemmin puolista.

- Nyt julkaistut valmentajamme ovat tuttuja, seuran näköisiä ja motivoituneita. He käyvät erilaisissa koulutuksissa ja haluavat kehittyä. Olemme todella tyytyväisiä näihin valmentajiin sekä tämän hetkiseen sopimustilanteeseen.

Parin viime viikon aikana Pallo-Iirojen sosiaalisessa mediassa julkaistuilla videoilla on esitelty seitsemän valmentajaa. Loput valmentajat julkaistaan syksymmällä.

- Joukkueet ovat nyt tauolla, joten annetaan valmentajienkin hengähtää. Elokuussa alamme keskustella lopuista sopimuksista. Tuskin on tulossa suuria muutoksia verrattuna tähän kauteen, Hörkkö selventää.

 

Valmentajien videohaastattelut:

E-tytöt: Henni Viljanmaa

D-tytöt: Krister Ainassaari

E08-pojat: Lassi Lavanti

D07-pojat: Pasi Lehtonen

D06-pojat: Johan Suominen

C05-pojat: Pasi Rantanen

C04 ja B-juniorit: Joel Grasso

(Linkit vievät Pallo-Iirojen Facebook-sivuille.)