Täydellisellä hallinnalla sarjakärkeen 778:n kannattajan edessä

20.6.2018Pallo-Iirot lunasti lupauksen ja siirtyi sarjakärkeen Jussi Aallon ja Miika Pertolan maaleilla. Kauden ennätysyleisö, 778 kannattajaa todistivat esityksen, joka ei jättänyt vastustajalle yhtään maalipaikkaa.

Äijänsuon lehtereille on viimeksi kerääntynyt yhtä paljon yleisöä Suomen Cupin ottelussa FC Lahtea vastaan. Sitä ennen nousukarsinnoissa vuonna 2013. Kannattajia saapui upeasti paikalle jo hyvisssä ajoin ennen ottelua ja 778-päinen yleisö oli varmasti tyytyväinen tapahtumaan ja peliin.

Ottelun jälkeen muun muassa Sydvest oli myynyt yli 200 gourmethodaria ja tarjolla oli pelkkää eioota.

Pelissä kotijoukkue piti palloa ja hallitsi peliä miltei täydellisesti. Kaksi ensimmäistä maalia syntyi ensimmäisellä puoliajalla. Ensin Jussi Aalto pelattiin vapaaksi boksissa ja synnynnäinen maalintekijä laittoi pallon maaliin varmuudella. Toisella puoliajalla yleisö jo tuuletti toista maalia Aallolta, mutta pallo kimposi ylärimasta ulos.

Kotijoukkeen 2-0 maalin viimeisteli Miika Pertola, joka pitkän painostuksen jälkeen sai siirtää pallon maaliin boksin sisältä.

- Emenike laittoi syötön, jonka luulin ensin epäonnistuvan, mutta tulikin siihen hollille. Tuntui kivalta laittaa pallo sisään, Jussi Aalto kommentoi.

- Peli oli täysin kontrollissa, saimme pallon heti pois vastustajalta jos menetettiin ja olimme iholla kiinni. Olisimme voineet muutaman maalin tehdä lisää, itseni mukaan lukien. Ei ollut yhtään paikkaa vastustajalla tänään.

- Ja hei. Yleisöä 778 kannattajaa. Jos ensi pelissä on 800 niin teen kaksi maalia. Jos alle 600 niin en tee yhtään, Jussi Aalto nauraa.

- Ei vaan, jokapelissä kun saataisiin se 500 niin se auttaisi meitä. Ollaan sarjakärjessä nyt ja tuntuu tosi hyvälle. Tästä on hyvä jatkaa, hyvä 90 minuuttinen joukkueelta eikä ollut mitään hätää koko pelissä, Jussi Aalto päättää.

Kiitos meidän yhteisö! 778 kannattajaa on häkellyttävä määrä.