Alina Koulik U17-tyttöjen maajoukkueeseen

19.6.2018

Alina Koulik ja 19 muuta tyttöä valittiin mukaan Norjassa pelattavaan turnaukseen.
Alina Koulik ja 19 muuta tyttöä valittiin mukaan Norjassa pelattavaan turnaukseen.

Pallo-Iirojen B-tyttöjen Alina Koulik on valittu mukaan Norjassa pelattavaan U17-tyttöjen avoimeen PM-turnaukseen.

Alina Koulik, 15, on ollut ennenkin maajoukkueen mukana, viimeksi toukokuun puolivälissä pelatussa UEFA Development -turnauksessa. Silloin Alina kertoi turnaustavoitteekseen onnistua ja antaa hyviä näyttöjä. Nyt saatu kutsu varmisti, että edellinen turnaus sujui näiden tavoitteiden mukaisesti.

- Toukokuun turnaus meni hyvin ja osasin sen pohjalta odottaa kutsua myös tähän turnaukseen. Lähden mukaan hyvin ja iloisin mielin. Tavoitteena on jälleen saada vastuuta, onnistua ja päästä pelaamaan kovia pelejä. Hienoa myös saada uusia kokemuksia, Alina iloitsee.

Kuukausi sitten Eerikkilässä pelatussa turnauksessa sekä nyt, joukkueen julkaisuvaiheessa, ikäluokkamerkintä on vielä U16-tytöt. UEFA:n käytännön mukaan merkintä kuitenkin muuttuu kesä-heinäkuun vaihteessa, joka tarkoittaa, että Norjan turnauksessa ikäluokka on jo U17.

Heinäkuun alussa pelattavan turnauksen alkulohkossa Suomi kohtaa Tanskan, Norjan ja Hollannin. Näiden pelien jälkeen pelataan vielä sijoitusottelu.

 

Valittujen pelaajien nimilista sekä lisätietoja turnauksesta löydät Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-tytot-2002-avoimeen-pm-turnaukseen-norjaan