Harjoituskauden loppusuora häämöttää

16.3.2018


Pallo-Iirot pelaa harjoituskaudella vielä kolme ottelua. Lauantaina Alsecco stadionille vastaan asettuu tulevan kauden vastustaja FC Inter 2. Kotikentällä raumalaiset kohtaavat vielä KaaPo:n ja viikko ennen kauden alkua vieraissa PIF:n.

Pallo-Iirojen otteet harjoituskaudella eivät ole olleet tulosten valossa hyviä. Tuloksena seitsemästä ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Tulosten taakse kun katsoo, niin raumalaiset ovat lähteneet harjoituspeleihin viime viikonlopun FC Gute - ottelua lukuunottamatta siipirikkoisina. Viikko sitten Pallo-Iirot sai ensimmäistä kertaa täyden penkin.

Miehistöä ovat veronneet armeija, A-juniorien SM-karsintaottelut, sairastelut, loukkaantumiset ja muutamien avainpelaajien pienet vammat.

Ainoan voittonsa Pallo-Iirot on ottanut FC Interin A-junioreita vastaan, jossa pelannee myös ainakin osittain samoja pelaajia mitä Interin kakkosjoukkueessa. Raumalaisten esitys ruotsalaista FC Gute'a vastaan oli kuitenkin lupauksia herättävä ja onkin mielenkiintoista nähdä miten voimasuhteet asettautuvat lauantaina tulevan kauden vastustajaa vastaan.

 

Jussi Aalto sivuun, Emenike Mbachu mukaan

FC Gute'a vastaan Jussi Aalto loukkasi jalkansa eikä pelaa lauantaina. Näillä näkymin Aalto on sivussa kokoonpanosta muutaman viikon.

Pallo-Iirojen harjoituksissa on kuluvan viikon aikana ollut mukana 28-vuotias laitahyökkääjä Emenike Mbachu, joka pelasi viime kaudella FC Hakassa Ykköstä. Emenike on pelannut pitkään Suomessa, sillä hänen vyöltään löytyvät muun muassa Veikkausliigaa kolme kautta RoPS:ssa. Lisäksi Emenike on pelannut PS Kemi:ssä, Ilveksessä ja nyt kaksi kautta FC Hakassa.

Emeniken kanssa katsotaan jatkoa kuluneen viikon jälkeen.

Pallo-Iirot ei aivan täydellä kokoonpanolla pääse lauantain otteluun. Joukkueharjoitteluun pikkuhiljaa mukaan tullut Juho Nurmi ei  pelaa vielö. Myös armeijassa oleva Martti Ojala on loukkaantumisen vuoksi sivussa sekä sairastumisen vuoksi Konsta Siivonen ja mahdollisesti Valtteri Veijanen.

Seuran livetililtä täysipainoinen seuranta täältä.

Otteluun vapaa pääsy, tervetuloa!