Miro Honkaniemi jatkaa Pallo-Iiroissa
Edustus MJulkaistu: 30.12.2023 16.45

Miro Honkaniemi jatkaa Pallo-Iiroissa

Miro Honkaniemi on solminut vuoden jatkosopimuksen. Tuleva kausi tuo tullessaan myös uuden haasteen, Honkaniemen astuessa suorittamaan varusmiespalvelusta.

Honkaniemi pelasi ensimmäiset minuuttinsa edustusjoukkueen sarjapeleissä menneellä kaudella, kun kahdessa ottelussa peliaikaa tuli yhteensä 54 minuuttia. Pääosa kaudesta kului Iirojen reservijoukkueen mukana Nelosessa, jossa otteluita kertyi 14, joista jokaisessa Honkaniemi oli myös avauksessa. Kauden ainoa maali syntyi myös reservijoukkueen matkassa. Suomen Cupissa puolustaja esiintyi kolmessa ottelussa, jonka lisäksi Honkaniemi pelasi myös kaksi ottelua P20 Ykkösessä.

Honkaniemellä on edessä myös palvelukseen astuminen, joka osaltaan tulee luonnollisesti vaikuttamaan kauden kulkuun. Tarkoituksena olisi kuitenkin kotiutua puolen vuoden jälkeen, jolloin fokuksen saa kääntää jälleen sataprosenttisesti jalkapallokentälle.


Miro Honkaniemen kummiyrityksenä kaudella 2024 toimii Satatech Talotekniikka Oy!


Honkaniemi tiedostaa varusmiespalveluksen vaikutuksen jalkapallon pelaamiseen

- Hyvillä mielin lähden kauteen, vaikka se tuleekin olemaan vähän erilainen. Palvelus tulee varmasti vähän hankaloittamaan harjoitteluun osallistumista. Tarkoitus olisi olla puoli vuotta.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ.