Juuso Aalto palaa Raumalle
Julkaistu: 04.04.2023 14.45

Juuso Aalto palaa Raumalle

Raumalaisen jalkapallon kasvatti Juuso Aalto palaa Pallo-Iiroihin. Viimeisen visiitin jälkeen kolme vuotta maailmalla kiertänyt 32-vuotias keskikenttäpelaaja saapuu Raumalle MuSa:sta, jossa viime kausi Kakkosessa toi 18 ottelussa neljä maalia, sekä edelliset kaksi kautta Ykkösessä MuSa:n ja FF Jaron paidassa 17 maalia 37 ottelussa. Aalto tuo raumalaisille 150 ottelun edestä kokemusta Suomen toiseksi korkeimmalta tasolta.

Päätös paluusta Raumalle tuli helposti ja se onkin kolkutellut keskikenttäpelaajan takaraivossa.

- Kyllä mulla aina ajatuksena oli, että tulen vielä Iiroissa pelaamaan. Nyt sitten alkuvuodesta asiat loksahteli paikoilleen ja tuntui itsestä, että nyt oli oikea aika palata Raumalle.

Vaikka vuodet ovatkin miestä koulineet, uskoo Aalto edelleen olevansa kentällä sama kaveri.

- Kai se pelaaminen vähän aina kokemuksen mukana muuttuu, mutta samat vahvuudet on mitä ennenkin ja yritän niitä hyödyntää kentällä mahdollisimman paljon.

Aalto toivoo tarjoavansa myös sirkushuveja yleisölle kauden mittaan.

- Toivotaan että tehoja tulisi mahdollisimman paljon ja aina yrittänyt olla viihdyttävä pelaaja, niin mitä sitä muuttamaan.

Joukkueeseen paluumuuttaja on päässyt helposti sisälle. Pelikentillä miestä ei ole vielä nähty kuin harjoituksissa, mutta pelikunto alkaa olla jo lähellä.

- Kovaa ollaan treeneissä menty ja hyvä joukkuehenki on porukassa. On ollut kiva hypätä jengiin mukaan.

- Pelikunto alkaa lähenemään. Toivotaan, että seuraavassa harjoituspelissä Jazzia vastaan olisin jo mukana.

Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit Juuso Aallosta

- Olen tosi iloinen siitä, että saatiin tuon tason pelaaja takaisin meidän edustusjoukkueeseen. Hän on pelannut kuitenkin pitkään Ykköstä eri seuroissa. Kävi välissä Pallo-Iiroissa ja sitten taas jatkoi MuSa:ssa Ykkösessä. Osoittanut tasonsa miesten sarjoissa useina vuosina, tehnyt parhaimmillaan 14 maalia Ykkösessä muutamia vuosia sitten. Saadaan samalla iso lisä kokemusta pukukoppiin.

- Uskon, että Jubulla on vielä useampia vuosia, että pystyy pelaamaan korkealla tasolla futista. Hän on tosi tekninen pelaaja ja tietyllä tapaa ei ole kovin helppoa arvata mitä hän tekee. Pystyy salaamaan syöttöä ja ohittamaan vastustajia eri tavoin hyvällä tekniikallaan. Pystyy myös pelaamaan useampia hyökkääviä rooleja. Lisäksi hän on kasvanut myös tietynlaisena johtajana, eli huomaa hänen tuovan omaa vaatimustaan harjoituksiin ja pyrkii ohjaamaan nuorempia pelaajia. Kaikin puolin hienoa saada Jubu takaisin kotiin.


Miesten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta myös tulevan kauden kausikortti, jotta et missaa yhtään peliä! Kausikortilla pääset kaikkiin miesten ja naisten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!