Markus Babb jatkaa edustuksen matkassa
Edustus MJulkaistu: 06.12.2022 10.45

Markus Babb jatkaa edustuksen matkassa

Markus Babb jatkaa seurassa vuoden sopimuksella. Babbille alkava kausi on toinen Kakkosessa.

Mennyt kausi oli Babbilla rikkonainen.

- Armeija ja loppukauden loukkaantuminen sekoittivat kautta. Tällä hetkellä jalkani on paremmassa kunnossa. Kepeistä ollaan päästy eroon ja nyt ollaan kuntouttamassa jalkaa ensi kautta ajatellen.

Viime kaudella Babbin veljekset pääsivät pelaamaan ensimmäistä kertaa yhdessä. Isoveli Markus uskookin molempien hyötyvän yhdessä harjoittelemisesta ja pelaamisesta.

- Olemme Matiaksen kanssa todella kilpailuhenkisiä. On ollut kiva treenata ja pelata yhdessä, ollaan kuitenkin läheisiä keskenämme ja se auttaa kumpaakin kehittymään. Välillä potkitaan treeneissä vähän toisiamme, mutta pystytään nauramaan niille sitten kotona.

Jo kauden Kakkosessa pelanneena, laitapakki tietää mitä tulevalta kaudelta odottaa.

- Pelit kovenee ja tykkään pelata mahdollisimman kovia pelejä. Nousevana joukkueena pitää näyttää miksi ansaitsemme paikan Kakkosessa. Odotan siis itseltäni onnistumisia joukkueen hyväksi.


Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit Markus Babbista

- Make on juoksuvoimainen laitapuolustaja, joka osallistuu hyökkäyksiin vahvoilla nousuilla. Hänelle kertyy suuret metrimäärät pelistä toiseen ja hänen asenteensa on aina priimaa. Makesta huokuu ylöspäin se, että hän nauttii jalkapallosta erittäin paljon. Viime kausi päättyi loukkaantumiseen, mutta Make pääsee pian takaisin harjoitusvahvuuksiin ja valmistautumaan uuteen kauteen.


Miesten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.