Arttu Virtanen solminut vuoden sopimuksen
Edustus MJulkaistu: 04.12.2022 13.45

Arttu Virtanen solminut vuoden sopimuksen


Arttu Virtanen on seuraava jatkosopimuksen solminut edustuksen pelaaja. Sopimus kattaa tulevan kauden.

Porista maailmalle ponnistanut Virtanen on tyytyväinen olosuhteisiin, jotka jalkapallon pelaamiseen Raumalla vallitsevat.

- Hyvä ja laadukas ympäristö, jossa olen viihtynyt erittäin hyvin. Jatkopäätös oli näiden asioiden takia helppo tehdä ja odotan tosi innolla tulevaa kautta.

Edelliset kaudet ovat laiturilla olleet hieman rikkonaisia, mutta nyt alla on lähes täysi kausi.

- Kun on saanut hyvän ja onnistuneen kauden alle, niin siitä on hyvä lähteä uuteen kauteen hyvällä fiiliksellä ja itseluottamuksella. Totta kai Kakkosessa pelaaminen vaatii enemmän ja omaa tasoa pitää pystyä nostamaan viime kaudesta.

Kausilla 2019 ja 2020 mies pääsi piipahtamaan myös Ykkösessä, joten Virtanen on nähnyt niin Kolmosen, Kakkosen kuin Ykkösenkin tason kentän puolelta. Erot sarjojen välillä ovatkin selvät.

- Tosi isoja eroja sarjojen välillä pelillisissä ja taktisissa asioissa. Kakkosessa Kolmoseen verrattuna on jo paljon korkeampi taso ja tempo, johon meidän täytyy olla valmis ja asennoitunut. Ykkönen on taas iso steppi ylöspäin Kakkosesta pelillisesti ja taktisesti, jossa virheisiin ei juurikaan ole enää varaa tai vastustaja käyttää ne hyödykseen.

Vaikka laituri tunnetaankin kauniista maalituuletuksista, ei hän vielä uskalla luvata haastavansa Elias Ahdetta maalikuninkuudesta.

- Yritetään ainakin. Taitaa silti olla nuo maalisyötöt enemmän mun juttu.


Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit Arttu Virtasesta

- Arttu Virtanen väläytteli jo viime kaudella omia vahvuuksiaan ja tekikin Kolmosessa viisi maalia. Nopeahko ja vahva pelaaja, josta heijastuu halu tehdä maaleja ja vaikuttaa pelin kulkuun tekemisillään. Tasaisuuden ja ehjän kauden kautta voi odottaa tehoja myös Kakkosessa.


Miesten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.