Anni Hakasalo siirtyy Åland Unitediin
Julkaistu: 26.10.2022 18.25

Anni Hakasalo siirtyy Åland Unitediin

Anni Hakasalo siirtyy Kansallisessa Liigassa pelaavan Åland Unitedin riveihin. Sopimus kattaa kauden 2023.

Naisten edustusjoukkueen luottopelaajiin kuulunut Anni Hakasalo siirtyy ensi kaudeksi naisten korkeimmalle sarjatasolle. Ahvenanmaalainen Åland United julkaisi sopimuksen Iirojen keskikenttäpelaajan kanssa keskiviikko-iltapäivänä joukkueen valmentajana Steve Beeksin kommenttien kera.

- Anni on tärkeä osa keskikenttämme hyökkääviä vaihtoehtoja. Jos kehitys menee niin kuin näemme potentiaalia, hänestä voi tulla todellinen ase meille tänä vuonna ja kuka tietää kuinka kauas eteenpäin.

Beeks on henkilökohtaisesti seurannut Annia, jonka lisäksi Hakasalo kävi viikon testileirillä Ahvenanmaalla. Hakasalo odottaakin jo innolla pääsyä Suomen laadukkaimpaan naisten sarjaan.

- Fiilikset ovat todella hyvät ja olen erittäin innoissani mahdollisuudesta pelata Ålandissa. En malta odottaa tulevaa kautta ja että pääsisin pelaamaan ensimmäiset minuuttini Liigassa.

- Uskon sopeutuvani sinne hyvin, toki se ottaa oman aikansa kun totuttelee uuteen tempoon ja ympäristöön. Haluan haastaa itseäni ja kehittyä pelaajana ja uskon, että tämä on hyvä seuraava askel urallani.

Lopuksi Hakasalo halusi vielä kiittää seurayhteisöä ajastaan Raumalla.

- Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, millaisia ihmisiä seura on tuonut elämääni. Kiitos Pallo-Iirot! 💙💛


Pallo-Iirot onnittelee Annia ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaisuuteen!


Unitedin uutinen: Nånting gammalt, nånting nytt... (alandunited.ax)