25
MAA
14.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - TamU  4 - 5

Buena Vista stadion TN

TamU tällä kertaa maalin parempi

Miehet jäivät tällä kertaa toisiksi TamU:a vastaan. Ottelu alkoi hienoisessa TamU:n hallinnassa. Vierasjoukkue vastasi myös kahdesta ensimmäisestä maalista, kunnes ajassa 29' Elias Ahde pääsi puskemaan vapaasti Iirojen kavennuksen Mikko Jalkasen keskityksestä. Vaikka peli kääntyikin kavennuksen jälkeen raumalaisten hienoiseksi hallinnaksi, teki seuraavan maalin kauniin sommitelman päätteeksi jälleen TamU. Enempää osumia ei ensimmäisellä puoliskolla nähty, joten tauolle mentiin 3-1 lukemissa.

Pallo-Iirot kampesivat itsensä tasoihin toisen puoliskon alkupuolella. Ensin Matias Babb osui kellon näyttäessä 47' ja Sulo Ketola nosti raumalaiset tasoihin kulmapotkun jäädessä pyörimään pelaajaruhkaan, pelikellon näyttäessä 58'. Vain kuusi minuuttia tästä ja TamU siirtyi jälleen johtoon. Pitkän loukkaantumisen selättänyt Markus Babb pääsi tositoimiin ottelun viimeiseksi 25 minuutiksi eikä jäänyt ihmettelemään, vaan järjesti Iirojen 4-4 tasoituksen ajassa 79', kun Babbin keskitys kimposi TamU:n puolustajasta maaliin. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, vaan TamU kampesi itsensä voittoon ajassa 87'.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi ottelun kulkua.

- Maalin hinta meidän päähän on liian halpa. Jos me itse tehdään neljä, niin yleensä sillä pitäisi voittaa ottelu. Nyt päästettiin osa henkilökohtaisista virheistä, osa joukkuekollektiivisisista asioista. Päästettiin liian helppoja maaleja.

- Ensimmäiset 20 minuuttia kokeiltiin uutta muotoa, ei toiminut yhtään ja 2-0 takeissa. Sen jälkeen vaihdettiin tutumpaan sapluunaan ja peli alkoi rullaamaan. Pystyttiin vetämään tasaväkinen matsi tämmöistä todennäköisesti tuossa lohkossa hyvää joukkuetta vastaan, mutta ei tämä tulos miellytä. Jos me viisi maalia päästetään omiin, silloin on vaikea voittaa jalkapallo-ottelua.

- Se on kiinni monesta asiasta, se ei ole kiinni vain puolustajista, vaan koko joukkueesta kollektiivisesti. Sitä pitää lähteä parantamaan. Keskitysten puolustamista ja niin edelleen. Hyvä että saatiin monelle onnistumisia hyökkäyssuuntaan.

Tilastot

4 - 5

TamU
(1-3)
29'MaaliAhde Elias
47'MaaliBabb Matias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista