Nappulaliigan joukkuejaot muodostettu!

24.4.2017


Pallo-Iirojen Nappulaliigan joukkuejaot lilliputteihin, mineihin ja nappuloihin on tehty tämän hetken ilmoittautuneista.

Lilliputeista ollaan tehty kuusi eri ryhmää yhdestä ikäluokasta, jotka harjoittelevat samaan aikaan keskiviikkoisin Äijänsuon talviharjoitteluhallilla. Lilliputtien ryhmäjaot on nimettu värein sininen, keltainen, vihreä, oranssi, musta ja pinkki. 

Mineissä pelataan tänä kesänä kahdeksassa eri joukkueessa Liverpoolissa, Arsenalissa, Norwichissa, Evertonissa, Manchesterissa, Swanseassa, Newcastlessa (Ihode) ja Tottenhamissa (Lappi). Lapin ja Ihoden joukkueisiin kaivataan vielä lisää pelaajia, jotta saadaan tarpeeksi pelaajia kesän peleihin. Liverpool, Everton ja Swansea ovat näistä joukkueista taas selkeästi suurimpia, joista tehdään useampi peliporukka Nappulaliigan ottelukierroksille. Joukkueen sisäiset ryhmäjaot tehdään ensimmäisten harjoituksien aikana valmentajien johdolla. 

Nappuloissa on hieman vähemmän ilmoittautuneita kuin aiempina vuosina. Seura on suositellut ikäkausijoukkueen kilpapoikia jäämään pois Nappulaliigasta vanhemmissa ikäluokissa (nappulaikäiset). Heille tulee jo oman joukkueen sisällä paljon harjoitus- ja pelitapahtumia. Tällä muutoksella halutaan luoda kesäajan harrastajille mahdollisuus nauttia pelaamisesta tasaisempien otteluiden merkeissä nappuloissa. 

 

Nappulaliigan ilmoittautuminen on vielä auki ja mukaan otetaan innokkaita pelaajia. 

Joukkuejaot nähtävillä Nappulaliigan sivuilla:

http://www.palloiirot.fi/nappulaliiga/lilliputtijoukkueet-2017/

http://www.palloiirot.fi/nappulaliiga/minijoukkueet-2017/

http://www.palloiirot.fi/nappulaliiga/nappulajoukkueet-2017/