Hakrilassa pidettiin seuran viestintäpäivä

12.3.2017Hakrilassa oli tänään seuran viestintäpäivä. Mukana oli runsaasti eri ikäluokkien mediavastaaviksi nimettyjä henkilöitä. Päivän aikana käytiin läpi seuran viestintää eri tasoilta sekä kerrattiin päivitettyä sosiaalisen median ohjetta.

Pallo-Iirojen tavoitteena on, että yhä useampi seuran ikäluokan joukkueista alkaisi käyttämään virallista liveseuranta-tiliä Twitterissä ja ottaisi käyttöön tarkoituksenmukaisen tilin esimerkiksi Twitterissä tai Instagramissa.

Pallo-Iirot on kaupungin suurin palloiluseura miltei 1000 lisenssipelaajallaan. Haluamme näyttää monipuolista toimintaa myös sosiaalisen median tuomien mahdollisuuksien kautta.

Edustusjoukkueiden viestintää on tarkoitus kehittää. Oletko kiinnostanut tulemaan osaksi Pallo-Iirojen edustusjoukkueiden (naiset ja miehet) tai jonkin juniorijoukkueen viestintätiimiin? Osallistua voi kirjoittamalla raportteja, ottamalla kuvia peleistä, muokkaamalla kuvaa tai videota, pitämällä liveseurantaa, operoimalla sosiaalisen median välineitä tai vaikka kuvaamalla otteluita videolle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: toimisto@palloiirot.fi tai juho.suoramaa@palloiirot.fi.

Seuran sosiaalisen median ohje löytyy kotisivuilta materiaalipankista täältä.