Juuso Kuupakosta Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen huoltaja

10.1.2017

Juuso Kuupakko
Juuso Kuupakko
Juuso Kuupakko tutustui huoltajan töihin Pallo-Iirot - TOVE-ottelussa
Juuso Kuupakko tutustui huoltajan töihin Pallo-Iirot - TOVE-ottelussa

Raumalainen 28-vuotias Juuso Kuupakko on koulutukseltaan urheiluhieroja. Juusolle oman toiminimen pyörittäminen ja Pallo-Iirojen huoltajantehtävät sopivat aikataulullisesti yhteen. Suurin tekijä Kuupakolla hakea mukaan oli kuitenkin halu työskennellä urheilijoiden kanssa.

Nykypäivänä ei ole helppoa löytää toimihenkilöä, joka pystyy sitoutumaan joukkueurheilun aikatauluihin. Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja keskimäärin kerran viikossa on peli. Usein siis sekä illat että viikonloput ovat ainakin jossain määrin kiinni.

Urheiluhieroja Juuso Kuupakko kuuli Pallo-Iirojen tarpeesta huoltajalle ja otti yhteyttä. Pallo-Iirojen päävalmentaja Kimmo Hörkkö ja joulukuussa Kauhajoen urheiluhierojakoulusta valmistunut Kuupakko pääsivät nopeasti sopuun. Uusi huoltaja oli mukana kauden aloituspalaverissa ja myös vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Joukkueen toimintaan Juuso liittyy mukaan välittömästi.

- Näin, että Pallo-Iirot haki huoltajaa. Ajattelin, että homma voisi toimia mulle. Lisäksi pääsen työskentelemään urheilijoiden kanssa ja se sopii urheiluhierojan koulutukseeni. Pääsen käyttämään opittuja taitojani, joten siitä on hyötyä niin joukkueelle kuin itsellenikin. Esimerkiksi teippauksia ja erilaisia urheiluvammoja käytiinkin koulutuksessa läpi.

- Odotan innolla tulevaa ja mitä haasteita tämä tuokaan tullessaan. Joukkue ainakin otti minut hyvin vastaan, vaikka en ennen futispiireissä olekaan pyörinyt, Kuupakko kiittelee.

Ensimmäisessä harjoitusottelussaan Kuupakko pääsikin heti tositoimiin kun osumaa saanut Mikael Nurmi joutui kentän laidalle.

Pallo-Iirot toivottaa Juuson tervetulleeksi mukaan yhteisöön!