Pallo-Iirot ja Janakkalan Pallon kohtaavat Suomen Cupissa

12.9.2016


Suomen Cupin 3. kierroksella Pallo-Iiroja vastaan asettuu Tampereen piirin Nelosessa pelaava JanPa. Kotijoukkue on Nelosessa sijalla 3. ja taistelee vielä noususta Kolmoseen.

Tampereen piirin Nelosessa JanPa on pelannut hyvän kauden ja taistelee vielä TPV/2:n kanssa noususta Kolmoseen. Sarjan ylivoimainen ykkönen on ollut jo nousunsa varmistanut HJS, joka on voittanut kaikki ottelunsa mahtavalla maalierolla 123-5.

JanPa on kolmantena 39 pisteellä. 19:sta ottelusta Janakkalan Pallo on voittanut 13 ja hävinnyt 6 kertaa. Eli vastaan tulee varmasti iskukykyinen joukkue.

Nelosessa JanPa:n paras maalintekijä on ollut Eero Jortikka, joka on iskenyt peräti 21 maalia.

Pallo-Iirot eteni 3.kierroksella voittamalla VG-62/2:n vieraissa 2-5 (0-5) lukemin. Janakkalan Pallo taasen voitti EPS:n 2-1.

 

Pallo-Iirojen otteluruuhka lähenee loppuaan

Pallo-Iiroille JanPa-ottelu on jo neljäs reilun viikon sisään. Tiistain ottelun jälkeen Pallo-Iirot palaa normaalirytmiiin, tosin vielä kuluvan viikon sunnuntaina Iiroilla on Kolmosen kotiottelu Ilves2:ta vastaan.

Suomen Cupissa vaihtopelaajia on Kolmosen seitsemän kappaleen sijasta kolme, joten valmennusjohdolla on mietittävää avauskokoonpanon suhteen. Osa pelaajista on joutunut ison rasituksen kohteeksi mikä on alkanut myös kentällä näkymään.

- Parhaalla mahdollisella lähdetään peliin, mutta kyllä nyt täytyy hyvin tarkkaan miettiä ketkä ovat tarpeeksi palautuneessa tilassa, jotta voi laittaa avaukseen. Poikkeuksena sarjapeleihin, nyt sallittu vaihtomäärä on normaali kolme, eli hirveästi puolikuntoisia pelaajia ei kentälle kannata avaukseen laittaa, päävalmentaja Kimmo Hörkkö puntaroi.

Varmoja poissaolijoita Pallo-Iiroilla on pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi Mikko Valtanen, joka joutuu jättämään pelin väliin siviilikiireiden vuoksi. Viime ottelussa lepovuorossa ollut Miika Pertola palaa kokoonpanoo ja Eetu Kaipio on myös joukkueen mukana. 

Liveseuranta ottelusta täältä.