Pallo-Iirot parhaalla miehistöllään SJK Akatemiaa vastaan

22.5.2016


Kaudella 2014 Jussi-Pekka Savolaisen maalia SJK Akatemiaa (ent. Kerho-07) vastaan juhlittiin näin.
Kaudella 2014 Jussi-Pekka Savolaisen maalia SJK Akatemiaa (ent. Kerho-07) vastaan juhlittiin näin.

Pallo-Iirot on Region's Cupissa peluuttanut paljon seuran junioripelaajia, mutta SJK Akatemiaa vastaan päävalmentaja Kimmo Hörkkö aikoo peluttaa parasta mahdollista kokoonpanoa.

SJK Akatemia on Pallo-Iiroillekin tuttu vastustaja sillä kaudella 2014 joukkueet pelasivat samassa lohkossa Kakkosta. Myös SJK Akatemia putosi viime kauden päätteeksi Kolmoseen. Samalla joukkue vaihtoi nimensä Kerho-07:sta SJK Akatemiaksi.

Joukkue pelaa tällä hetkellä Vaasan piirin Kolmosessa ja ilmoitti ennen kauden alkua tavoitteekseen nousta välittömästi takaisin Kakkoseen. Pääasiassa SJK Akatemian pelaajat ovat SJK:n juniorijoukkueen pelaajia.

Tällä hetkellä SJK Akatemia löytyy sarjasta sijalta 8. Viiden ottelun jälkeen seinäjokelaiset ovat voittaneet kaksi ottelua, hävinneet kaksi ja pelanneet kerran tasan.

Joukkueen parhaat maalintekijät ovat olleet Joonas Lepistö neljällä osumalla sekä Elias Ahde kahdella osumalla. Tosin Ahde siirtyi jo viime kauden tapaan pelaamaan Ykköstä FC Jazzin riveihin ja siellä jälki on ollut hurjaa: Ahde on tehnyt jo neljä maalia.

Region's Cupissa SJK Akatemia on edennyt kolmannelle kierrokselle murskaavasti voittaen ensin VetU:n 6-0 ja toisella kierroksella VäVi:n 7-0 lukemin.

 

Pallo-Iirot parhaalla miehistöllään illan otteluun

Pallo-Iirot on edennyt Cupin 3.kierrokselle ensin voittamalla Toejoen Veikot 3-1 lukemin ja toisella kierroksella FC Inter2 kävi taipumassa Alsecco stadionilla 1-0 lukemin.

Region's Cupissa Pallo-Iirojen maalinteosta ovat vastanneet vuonna 1999 syntyneet pelaajat: A-junioreissa pelaava Juuso Snicker on iskenyt kahdesti ja Aleksi Toivonen sekä Topias Silvennoinen kertaalleen.

Pallo-Iirot on pelannut Region's Cupin otteluita varsin nuorella kokoonpanolla, mutta SJK Akatemiaa vastaan Hörkkö peluuttaa parasta mahdollista miehistöään. Pallo-Iirojen sairastuvalta taas kuuluu sekä hyvää että huonoa.

- Huomenna mennään parhaalla mahdollisella ryhmällä. Poissaoloja on vaan reilusti, joten junioreitakin tarvitaan, Hörkkö kertoo.

Pallo-Iiroilta on huomenna pois varmuudella loukkaantumisten vuoksi Miika Pertola, Severi Kankkunen, Aleksi Toivonen, Roope Virtanen ja Mikko Valtanen.

Myös Joonas Ojanen on estynyt illan ottelusta, joten muutoksia kokoonpanossa tullaan näkemään.

- Positiivista on, että Konsta Siivonen ja maalivahti Panu Erama palaavat kokoonpanoon.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että lauantain sarjaotteluun PJK:ta vastaan kaikki muut paitsi Severi Kankkunen ja Roope Virtanen ovat pelikuntoisia.

Otteluun liput 5/3€. Mikäli et pääse paikalle, niin liveseurantaa luvassa täältä.

Tervetuloa!