Pallo-Iirot solmi pelaajasopimuksia

12.12.2015

Juho Torkkeli
Juho Torkkeli
Panu Erama
Panu Erama

Viime kauden joukkueesta Pallo-Iiroissa jatkavat maalivahti Panu Erama, keskikenttäpelaaja Juho Torkkeli sekä viime kaudella joukkueen harjoitusringissä mukana ollut Jouni Tukiainen.

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen rakentuminen jatkuu. Uusimpina pelaajina sopimuksiin Pallo-Iirojen kanssa pääsivät maalivahti Panu Erama sekä keskikenttäpelaajat Juho Torkkeli ja Jouni Tukiainen.

19-vuotias Pallo-Iirot kasvatti Panu Erama pelasi viime kaudella miesten edustusjoukkueessa yhteensä 13 ottelua.

- Panu osoitti viime kaudella miesten peleissä, että pystyy pelaamaan Kakkosessakin hyvällä tasolla. Lisäksi pelasi viime kaudella valmentamassani A-junnujen joukkueessa ja osoitti sielläkin, että pystyy pitämään pelaamisen tasonsa korkeana ottelusta toiseen. Erama tulee tulevalla kaudella tosissaan taistelemaan ykkösmaalivahdin paikasta, päävalmentaja Kimmo Hörkkö kertoo.

29-vuotias keskentällä viihtyvä Juho Torkkeli on pelannut Pallo-Iiroissa 148 ottelua ja tehnyt niissä 15 maalia. Pallo-Iirojen juniorikoulun läpikäyneelle Torkkelille Hörkkö näkee roolia tulevan kauden joukkueessa.

- Torkkeli on raumalaiselle futisyleisölle tuttu. Sähäkkä ja taitava peluri, joka tekee tunnollisesti töitä myös puolustussuuntaan. Tulee pelaamaan hyökkäävässä roolissa ja uskon vahvasti, että tällä kaudella osaaminen tulee myös näkymään tehoina.

Vuonna 1984 syntynyt Tukiainen on myöskin Pallo-Iirojen kasvatti, mutta on pelannut edustusjoukkueessa viimeksi vuonna 2007.

- Tukiainen on raumalainen taiteilijasielu, joka tullaan viimeinkin näkemään Iirojen nutussa edustusjoukkuetasolla. Luova pelaaja, joka tulee taidollisella osaamisellaan sopimaan hyvin pelitapaamme, Hörkkö linjaa.

Miesten edustusjoukkueen sopimustilanne.