Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue kohtaa harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa Kaarinan Pojat

4.12.2015

Pallo-Iirot - KaaPo
Pallo-Iirot - KaaPo

Ottelu pelataan Äijänsuon stadionilla lauantaina 5.12. klo 13 alkaen. Päävalmentaja Kimmo Hörkkö pitää harjoituskautta tähän asti onnistuneena. Joukkueella on nyt menossa viides harjoitusviikko.

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen harjoituskausi lähtee todenteolla käyntiin. Lauantaina Pallo-Iirot kohtaa Äijänsuon stadionilla Kaarinan Pojat. Päävalmentaja Kimmo Hörkkö on tyytyväinen kuluneeseen harjoituskauteen.

- Joukkueella on nyt menossa viides harjoitusviikko. Neljä ensimmäistä oli kaikinpuolin onnistuneita. Jätkät ovat treenanneet hyvällä asenteella , vauhtia on riittänyt ja harjoituksissa on ollut lähes aina kaksi kentällistä pelaajia, jolloin olemme päässeet hyvin käymään läpi pelitapaa koskevia taktisia asioita, Hörkkö miettii.

- Tämä viides viikko toi tullessaan haasteita sillä pikkukolhujen ja flunssatautien myötä harjoituksissa on ollut nipin napin tusinan verran jätkiä. Lauantain ottelua ajatellen saa vielä jännittää, että saadaanko jalkeille kentällisen verran terveitä pelaajia.

- Harmillista myös, että poissaolot osuvat tuonne meidän nuoriso-osastoon, jotka ovat harjoitelleet erinomaisella asenteella marraskuun alusta alkaen ja näyttäneet osaamistaan valmennukselle. Osa heistä tulee varmasti missaamaan KaaPo-ottelun, mutta toivotaan että tervehtyvät ensi viikoksi FC Jazzia vastaan pelattavaan otteluun. Jäämme sen jälkeen muutaman viikon mittaiselle tauolle, Hörkkö lisää.

Mukana on myös viime kauden edustuksen pelaajia, jotka ovat harjoitelleet, mutta eivät ole vielä sopimuspelaajia.

 

Joukkue KaaPo-otteluun:
 

Nimi Synt. Joukkue kaudella 2015
Matias Ussa -96 P-Iirot A
Vasile Marchis -72 Edustus
Severi Kankkunen -97 Edustus
Roope Sammalmaa -98 P-Iirot A
Eetu Setänen -91 Edustus
Väinö Lehtonen -98 P-Iirot A
Aleksi Toivonen -99 P-Iirot A
Samu Saari -95 FC Rauma
Antti Horjanheimo -90 Edustus
Jouni Tukiainen -84 Edustus / FC Rauma
Antti Elo -95 FC Rauma
Aake Rapala -94 Edustus
Roope Virtanen -96 P-Iirot A
Juho Torkkeli -86 Edustus
Niklas Kuusio -94 Edustus
Martti Ojala -98 P-Iirot A