Kauden viimeinen kotiottelu torstaina Maskua vastaan

23.9.2015

Pallo-Iirot - Masku 24.9.2015
Pallo-Iirot - Masku 24.9.2015
Selostajana Joel Tervonen ja kommnentaattorina Pasi Rantanen
Selostajana Joel Tervonen ja kommnentaattorina Pasi Rantanen

Pallo-Iirojen kautta Kakkosen Läntisessä lohkossa on jäljellä kaksi ottelua. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan torstaina Maskua vastaan. Maskulaiset ovat sarjataulukossa sijalla 6. ja täten kuivilla putoamiskamppailussa, mutta myös Masku joutuu viimeiseen asti taistelemaan sarjapaikastaan. Voitolla Pallo-Iirot hengittäisi pisteen päässä ja myös Kraft ja ÅIFK ovat kolmen pisteen päässä Maskusta.

Pallo-Iiroille asetelma on selkeä - molemmat kauden kahdesta viimeisestä ottelusta on voitettava säilyttääkseen mahdollisuudet pelata ensi kaudella Kakkosta. Torstaina vieraaksi saapuva Masku on kohdattu kaksi kertaa kauden aikana. Tuloksena 2-2 tasapeli Maskussa ja 4-0 voitto Äijänsuolla.

Viime kierroksilla Masku on ollut kohtuullisessa vireessä. Viiden viimeisen ottelun aikana Masku on voittanut kaksi peliä, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahteen otteeseen. Alkukauden jälkeen Masku on pelannut nousujohteisesti ja hilannut itsensä sarjassa ylöspäin.

Pallo-Iirojen vire on ollut kova sillä joukkue taipui vasta viime kierroksella ÅIFK:ta vastaan Turussa. Tarvittavat maalipaikat pystyttiin luomaan, mutta palloa ei saatu hyvistäkään paikoista sisään.

"Puheet on pidetty"

Pallo-Iirojen kapteeni Juho Patola on tuttuun tapaansa ollut hyvässä maalivireessä tälläkin kaudella. Patola on tehnyt yhteensä 14 maalia kuten kärkiparinsa Stanley Ukwuoma myös.

Pakkovoittotilanne on koko joukkueen tiedossa. Tilanne on toisaalta ollut samankaltainen jo pitkään ja joukkue on hyvin pystynyt käsittelemään tilanteen.

- Puheet on nyt pidetty. Nyt pitää vaan jättää kentälle kaikki mitä itsestä ja joukkueesta irti lähtee, Patola linjaa.

Juho Patola on tehnyt Pallo-Iirojen edustusjoukkueessa yhteensä 98 maalia ja sadan maalin rajapyykki on vain kahden maalin päässä.

- Rajapyykillä ei ole mitään merkitystä. Vain joukkueen säilymisellä on merkitystä nyt.

Kauden viimeinen kotiottelu pelataan siis torstaina ja panokset ovat kaikille selvät. Mitä kapteeni haluaa viestittää raumalaisille urheiluihmisille?

- Pelissä on suurimmat panokset mitä raumalaisessa jalkapalloilussa pitkiin aikoihin. Kaikki tuki, joka katsomosta tulee on tarpeen, kapteeni Patola päättää.

Pallo-Iiroilta sivussa ovat pitkäaikaistoipilaat Iiro Aalto ja Miika Pertola. Lisäksi Tuomo Ruotsalainen ei pelaa torstaina.

- - -

Ottelu tulee suorana lähetyksenä LSTV:sta. Viimeisessä lähetyksessä selostajana Joel Tervonen ja kommentaattorina Pasi Rantanen. Myös Pallo-Iirojen liveseurantatili palvelee.

Tervetuloa paikan päälle, vielä kerran!