Iirolandia - koko perheen iloinen liikuntapahtuma!

22.9.2015

Iirolandia jatkuu keskiviikkona 23.9.2015
Iirolandia jatkuu keskiviikkona 23.9.2015

Supersuosittu Iirolandia alkaa jälleen keskiviikkona 23.9. ja kutsuu kaikki 1-11 -vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa nauttimaan koko perheen voimin liikunnan riemusta Äijänsuon talviharjoitteluhalliin.

Ensimmäisellä kerralla menossa on mukana ilmapallotaituri, kasvomaalausta ja aarteenetsintää. Huomaa, että Nappulaliigan jäsenkortilla pääsee veloituksetta sisään.   

Iirolandia koostuu monesta erilaisesta toimintapisteestä. Liikunnan riemua tarjoaa pomppumatto, futiskaukalo, kuplafutikset tai vaikkapa kiipeilyseinä. Hallista on varattu iso alue myös erilaisille pallopeleille. Jokaisella kerralla järjestetään aarteenetsintää klo 17.30 ja 18.30.  

Nuoremmille, 1-6 -vuotiaille lapsille on jälleen osoitettu oma rajattu leikkialue, jossa on perheen pienimpien turvallista leikkiä. Alueelta löytyy mm. vaahtomuovimoduleita, pomppulinna, tasapainorata, polkuautoja sekä lisäksi siellä järjestetään suosittuja musiikkiohjausleikkejä. Musiikkileikit alkavat 17.45 ja 18.45, kestäen noin 15 minuuttia.   

Uutta Iirolandiassa:

- Voit nyt järjestää omat kaverisynttärit. Kysy lisätietoja Pallo-Iirojen toimistolta

- Polkuautot nuoremmille ja vanhemmille

- Kuplafutikset 

- Teemakertoja : Iirolandia-aiheinen piirustuskilpailu, aarteenetsintää jokaisella kerralla

Lippujen hinnat ovat 4 € kertalipusta paikanpäällä lipunmyynnistä. 24 lipun lippupaketti maksaa 70 € Länsi-Suomen kortilla Länsi-Suomen toimistolta. 24 kerran lippupaketteja saa myös paikanpäältä 85€ hintaan. Tapahtuma on huoltajille maksuton. Tapahtumapäivät ja teemakerrat näet Iirolandian sivuilta täältä.