B-tytöt kompastuivat Honkaan

20.9.2015


Pallo-Iirojen B-tyttöjen syyskausi päättyi kotiotteluun Honkaa vastaan. Espoolaiset olivat toisella jaksolla terävämpiä ja veivät pisteet numeroin 1-3(1-1). Ottelu oli tasainen, mutta Honka oli paikoissaan terävämpi ja ansaitsi näin voiton. Voitollaan Honka nousi kärjen jälkeen tasaisen lohkon kakkoseksi. P-Iirot oli syyskierroksen jälkeen kuudes, joten ensi keväänä joukkue jatkaa samassa sarjassa.

Avausjaksolla kumpikin joukkue pelasi tarkkaa peliä, jossa tilanteita tuli vähän. Kotijoukkue meni johtoon Elli Lammisen maalilla, mutta jakson lopulla P-Iirojen puolustukselle tuli harmittomassa paikassa virhe ja tuloksena rankkari. Tästä syntyi vieraiden tasoitus. Numerot kuvasivat melko hyvin avauspuolikkaan tilanteita.

Toisella jaksolla kotijoukkueella oli pari hyvää tilannetta mennä johtoon, mutta osuman tekikin Honka. Vielä 1-2 tilanteessa oli P-Iiroilla yksi tolppalaukaus ja kerran pallo saatiin maaliinkin saakka, mutta osuma hylättiin ilmeisesti maalivahdin häirintänä. Lopussa Honka kaunisteli vielä numerot 1-3:een.

Kaiken kaikkiaan P-Iirojen kausi oli kohtuullinen. Syyskaudella sarja oli selvästi kevättä kovempi. Päätavoite oli kuitenkin säilyttää ykkösen paikka ensi kaudenkin B-tyttöjen joukkueelle ja siinä onnistuttiin. Päätavoitteena kilparyhmässä on naisten joukkueen menestys ja edessä ovatkin karsintaottelut ykköseen. B-tytöistä ovat useat tytöt saaneet reippaasti minuutteja naisissakin, joten projektin 2021 osalta ollaan hyvässä vauhdissa. Syksy ja alkutalvi näyttävät, minkälaisella ryhmällä ensi kauteen päästään. Päättymässä oleva kausi on kuitenkin ollut tavoitteiden mukainen.