Naisten joukkueelle ensimmäiset pelaajasopimukset

1.11.2021 klo 07:00

Anni Hakasalo
Anni Hakasalo
Jessica Pakarinen
Jessica Pakarinen
Kaisa Saarenpää
Kaisa Saarenpää

Naisten joukkue on tehnyt ensi kaudelle kaksi pelaajasopimusta. Nimensä paperiin ovat laittaneet Anni Hakasalo ja Jessica Pakarinen.

Sarja uudistuu ensi kaudelle ja saa uudeksi nimekseen Kansallinen Ykkönen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että toimintaa yhtenäistetään Kansallisen Liigan kanssa ja joukkuemäärä putoaa kymmeneen.

Joukkueet ovat siltä osin auki, että vielä ei tiedetä mikä joukkue nousee täydennysmenettelyn kautta liigaan TiPS:n luovuttua sarjapaikastaan.

Anni Hakasalo teki kuluneella kaudella varsinaisen läpimurtonsa naisten joukkueeseen. Hän pelasi kaikissa 22 ottelussa tehden kuusi maalia. Lisäksi Hakasalo palkittiin seuran parhaana nais/tyttöpelaajana. 19- vuotias hyökkääjä urakoi myös B-tytöissä yli-ikäisenä pelaajana.

PKKU:sta viime kaudeksi Iiroihin siirtynyt Jessica Pakarinen jatkaa Raumalla myös ensi kaudella. Puolustajana pelaava Pakarinen esiintyi sinikeltaisessa paidassa 18 kertaa.

JyPK:sta loppukaudeksi Iiroihin siirtyneen Kaisa Saarenpään sopimus kattaa myös tulevan kauden 2022.

”Joukkueen rakentaminen edistyy hyvin, ja nyt päästään julkistamaan ensimmäisiä sopimuksia. Anni on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta, nyt on hyvin mennyt debyyttikausi alla ja varmasti on itseluottamusta tullut roppakaupalla lisää. Jessica taas kuului puolustuspään luottopelaajiin ja on myös tärkeä palanen ensi kauden suunnitelmia” Kommentoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula ensimmäisiä sopimuksia.

”Keskustelut viime kauden pelaajien kanssa on käyty, ja siltä osin näyttää hyvältä. Katsotaan rauhassa tilannetta mahdollisten uusien pelaajien osalta, mutta kiinnostusta on ollut ja keskusteluja käydään”, jatkoi Koivula.

 

Naisten joukkueella on avoimia harjoituksia marraskuussa tiistaisin klo 18.30-20.00 Buena Vista Stadionilla.