Iirolandian syyskausi starttaa

5.9.2021Koko perheen iloinen liikuntatapahtuma Iirolandiaa starttaa 14.toimintakautensa keskiviikkona 8.9. Raumaster hallissa (Talviharjoitteluhalli).

 

Iirolandia kutsuu kaikki raumalaiset lapsiperheet, ja miksei vähän kauempaakin, nauttimaan koko perheen voimin liikunnan riemusta Äijänsuon Raumaster halliin (Talviharjoitteluhalliin). Iirolandia on 1-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu tapahtuma. 

Iirolandia koostuu monesta erilaisesta toimintapisteestä, jotka ovat tuttuja jo viime talvelta. Tarjolla on mm. pomppumatto, ilmalla täytettävä futiskaukalo, ajorata polkuautoille, tasapainorata, vaahtomuovimoduuleita sekä paljon erilaisia pikkutavaroita kuten puujalat, hyppynarut ja hulavanteet. Hallista on varattu iso alue myös erilaisille pallopeleille.

Nuoremmille 1-6 -vuotiaille lapsille on jälleen suunnattu oma leikkialue, josta löytyy mm. vaahtomuovimoduleita, pomppulinna, ilmalla täytettävä futiskaukalo, liukumäki sekä sen lisäksi siellä järjestetään ohjattuja musiikkileikkejä. Musiikkileikit alkavat aina klo 17:45 ja 18:45 kestäen noin 15 minuuttia.

Jokaisella Iirolandiakerralla järjestetään aarteenetsintää klo 17.30 ja 18.30. Aarteenetsinnässä on erilaisia aiheita kuten väriteema, karttapohjainen ja erilaisia teema-aarteenetsintöjä. Aarteen löydettyä palautetaan se kioskiin, jolloin saa pienen yllätyksen. 

Toimintapisteillä Iirolandian ohjaajat ohjeistavat ja valvovat liikkumista. 

 

Lippujen hinnat:

Kertamaksu 5 euroa / lapsi

Tapahtuma on huoltajille maksuton. 

Kymmenen kerran kävijäpassi 50 euroa, joka sisältää yhden ilmaisen kerran passin omistajalle ja hänen kaverilleen. Passin tullessa täyteen, kannattaa varata kaveri mukaan. 

Länsi-Suomen tilaajille Iirolandian liput 4€/kpl paikan päällä LS-jäsenkorttia näyttämällä. 

 

Terveysturvallisuus:

Iirolandiaan tullaan ainoastaan terveinä. Tapahtumassa on maskisuositus yli 12-vuotiaille. Ohjaajat ja henkilökunta käyttävät kasvomaskeja. Lasten vanhempien toivotaan myös käyttävän kasvomaskeja. 

Tapahtumassa on käsidesipisteitä ja käsienpesu mahdollisuuksia vessoissa ja pukuhuoneissa. 

Ohjaajat desinfioivat liikuntavälineiden pintoja kuten polkuautoissa ja kuplafutiksissa käyttäjien välillä. 

Iirolandiassa on paljon tilaa, turvaetäisyydet saadaan pidettyä. 

 

Lisätietoja:

Iirolandia