VIFK sunnuntaina naisten vieraaksi

15.5.2021 klo 08:00


Naisten joukkue jatkaa ykkösen pelejään sunnuntaina tutulla Buena Vista Stadionilla. Vieraana on Vaasan IFK.

Iirot on aloittanut sarjan erittäin positiivisissa merkeissä. Ensin käytiin Oulussa sarjan ehdottoman ykkössuosikin ONS:n vieraana. Se reissu ei tuonut vielä pisteitä, vaan tuloksena oli 3-0 tappio.

Sen jälkeen on kolme pistettä irronnut ensin kotona NJS:a vastaan 3-2 tuloksella ja Ilves/2:n vieraana niin ikään 2-3 tuloksella.

Kotijoukkue on tällä hetkellä kuudentena kuudella pisteellä. Vaasalaiset ovat pelanneet kaksi peliä enemmän ja ovat sijalla 11. Saldona kaksi tasapeliä ja kolme tappiota, pisteitä siis kaksi. Helatorstaina VIFK vieraili Turussa TPS:n kotikentällä ja tuloksena oli 1-0 tappio.

Iirot pääsee otteluun lähes parhaalla rosterillaan. Vakiopelaajista ainoastaan Jasmin Ylikraka on edelleen poissa Futsalin SM-finaalien takia.

Peli on kulkenut hyvin kahdessa viime pelissä, tuloksena on ollut kuusi tehtyä maalia. Omiinkin on neljä mennyt, mutta isossa kuvassa puolustuspeli on toiminut kuitenkin hyvin.

"Meillä on hyvin tiedossa, miten VIFK pelaa ja siihen on valmistauduttu. Toki pelillisiä muutoksia voi aina tapahtua, mutta niihin sitten pitää pystyä nopeasti reagoimaan", toteaa Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula.

"Emme kuitenkaan lähde kauheasti murehtimaan sitä, miten vastustaja pelaa, vaan lähdemme itse määrittämään pelin kulun. Olemme näyttäneet kuinka hyvään pallolliseen peliin pystymme, ja sihen myös luotamme", jatkaa Koivula.

Pallo-Iirot - VIFK sunnuntaina 16.5 klo 17:00 Buena Vista Stadionilla. 

Yleisömäärä katsomossa rajataan 20 henkilöön. Ulkoalueilla peliä seuraavia pyydetään huolehtimaan turvaväleistä. Kioski ei vielä tässä ottelussa ole auki. 

Livestriimausta ei ole valitettavasti tarjolla teknisten korjausten ollessa vielä kesken.