Kausiennakko: B-juniorit Ykkösdivariin työteliäällä ilmeellä

11.5.2021 klo 11:22

Pallo-Iirot B-juniorit kaudella 2021
Pallo-Iirot B-juniorit kaudella 2021
Ottelutuntumaa on saatu alle jo satakuntalaisjoukkueita vastaan
Ottelutuntumaa on saatu alle jo satakuntalaisjoukkueita vastaan

Pallo-Iirojen 2004-syntyneet ja 2005-syntyneet B-juniorit aloittavat kauden pitkästä aikaa valtakunnallisessa Ykkösdivisioonassa. Vahvistuvan juniorityön myötä tavoitteena on vakiinnuttaa B-juniorien asema valtakunnallisiin sarjoihin pysyvästi.

Pallo-Iirojen B-juniorit saavutti viime syksynä paikan 2021 Ykkösdivisioonaan. Talvikauden harjoitusottelut jäivät koronarajoitusten takia vähiin mutta harjoittelemaan joukkue on päässyt valmentaja Pasi Rantasen mukaan olosuhteisiin nähden hyvin, koronan takia pukukoppeja ja ylimääräisiä kontakteja välttäen.

Kahden ikäryhmän liittyessä yhteen on hitsautuminen ja henkilökemiat tärkeä asia. Siihen koronarajoitukset löivät oman kiilansa kun yhteiset tapahtumat rajoittuivat vain harjoituksiin. Talvella haettiin paikkaa ja roolia ryhmässä ja pari pidempää palaveriakin pidettiin. Kevään aikana on otettu isoja steppejä ja kun luonnonnurmet ovat alkaneet vihertää, on Iirojen B yhteen hiileen puhaltava Joukkue.

Sarjakauden ottelukalenteri on muuttunut moneen kertaan. Vappuna selvisi, että P17 Ykkösen kevätkausi alkaa Iirojen osalta 30.5. Seinäjoen komealla OmaSP stadionilla. Sitä ennen pelataan valmistavat harjoitusottelut ja tehdään pelitapaan viimeiset hionnat. Tiivis muoto ja työteliäs ilme on yhteisenä tavoitteena. Pelillisesti joukkue pystyy kyllä haastamaan pallollisena lohkon kovimmat vastustajat mutta  harjoitusotteluissa haaste on ollut pitää paketti kasassa koko 90 minuuttia. Valmentaja ei voi kentällä joukkuetta auttaa eli kapteenisto ja joukkueen johtavat pelaajat ovat isossa vastuussa.

Samassa C-lohkossa Pallo-Iirojen kanssa pelaa FC Haka-j Valkeakoskelta, FC Jazz-EuPa YJ Porista, HJS Hämeenlinnasta, Virkiä YJ Lapualta, SJK YJ Seinäjoelta ja TPV Tampereelta. Lohkon ennakkosuosikin viittaa on viritelty Kuortaneen urheilulukion kautta pelaajia ympäri Suomea joukkueeseensa saaneen SJK:n niskaan.

Kaudella 2021 Iirojen B-juniorit koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä pelimiehistä. Muutama näiden ikäluokkien pelaaja on jo Edustuksen ja Reservin ringissä miesten Kolmosessa ja Nelosessa.

Joukkueen tunnelmia ja tuloksia pääset seuraamaan joukkueen nettisivulta ja sosiaalisesta mediasta. Jos rajoitukset sallivat niin kotipeleissä puffetti palvelee. Tervetuloa kannustamaan kalastajakylän pojat voittoon!

https://www.palloiirot.fi/joukkueet/b-juniorit3/

https://www.instagram.com/palloiirotb0405/

https://twitter.com/palloiirot05?lang=fi

P17 Ykkösen kevätkierroksen kotipelit

P17 Ykkönen

La

 

12.6.

 

11:00

 

Buena Vista stadion, Rauma

 

P-Iirot

 

- HJS

 

 

P17 Ykkönen

Ke

23.6.

17:00

Buena Vista stadion, Rauma

P-Iirot

- FC Jazz YJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P17 Ykkönen

 

Ke

 

7.7.

 

19:15

 

Buena Vista stadion, Rauma

 

P-Iirot

 

- FC Haka-j