Ella Harjula on naisten joukkueen uusi sopimuspelaaja

10.5.2021 klo 07:00


Enemmänkin jääkiekon puolelta tuttu Ella Harjula on Pallo-Iirojen naisten joukkueen viimeisin sopimuspelaaja.

Tapparan ja Ilveksen riveissä jääkiekko-oppinsa saanut Harjula on viime kaudet pelannut naisten SM-liigaa Rauman Lukossa. Hänellä on jalkapallotaustaa alemmilta sarjatasoilta, mutta nyt Harjula halusi haastaa itsensä tosissaan myös jalkapallokentällä.

Puolitoista kuukautta Iirojen mukana treenannut 24-vuotias hyökkäävä pelaaja on antanut hyvät näytöt ja niinpä valmennus tarjosi hänelle mahdollisuuden lähteä mukaan joukkueeseen.

"Ella on koko ajan mennyt eteenpäin, kun pallotuntumaa on tullut lisää. Hän on todella kilpailullinen ja sitoutunut pelaaja ja fysiikka hänellä on varmasti kunnossa. Ominaisuuksiensa puolesta Ella on hyökkäyssuunnan pelaaja ja hän tuo meille lisää vaihtoehtoja sille sektorille", kommentoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula uutta pelaajaa.

"Kausi on pitkä ja rinki kuitenkin melko tiivis. Siinäkin mielessä tämä sopimus tuli hyvään aikaan. B-tytöillä alkaa SM-sarja kesäkuun alussa ja se vaikuttaa tietenkin heidän peluuttamiseensa naisten peleissä. Sopiva balanssi pitää löytää naisten ja B-tyttöjen kesken ja tarkkaan pitää seurata myös sitä, ettei kenellekään tule liikaa rasitusta peliminuuttien suhteen", jatkaa Koivula.

Harjula on iloinen sopimuksesta. "Olen varmasti "musta hevonen"  kaikille, jopa itsellenikin. Kaikki otetaan mitä annetaan ja paljonko annetaan, riippuu varmasti itsestäni. Tärkein tavoite kauteen on se, että joukkue voittaa ja kehittyy. Siihen annan kaikkeni. Tällaisella ajatuksella olen itse lähtenyt tähän mukaan", kommentoi Harjula