Terveysliikuntaryhmä aloittaa kolmannen toimintavuotensa

3.1.2021Pallo-Iirojen Terveysliikuntaryhmä sai alkunsa ohjaajana toimivan Janiina Jalosen Liikunnan ammattitutkinnon kouluprojektista tammikuussa 2019 ja ryhmä on siitä asti kuntoillut ympärivuoden aina tiistai-iltaisin.

Ryhmässä on vuosien varrella ollut kymmeniä liikkujia, ja osa on ollut mukana alusta asti! Mukana on ollut niin aktiivisen liikuntataustan omaavia, kuin liikuntaa hyvin vähän harrastaneitakin. Kaikkia on yhdistänyt halu liikkua ohjatusti monipuolisten ja mielekkäiden harjoitteiden muodossa.

Terveysliikuntaryhmän vuosi jakautuu kevät-, kesä- ja syysjaksoon ja mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa. Pääpainona harjoittelussa on kestävyys- ja lihaskunnon parantaminen sekä kehonhallinnan ja tasapainon harjoittaminen. Harjoitukset on aina ulkona Äijänsuon ja Lähdepellon urheilualueilla, joten turvavälitkin on helppo pitää.  

"Ohjaajana otan jokaisen huomioon ja minulle on erittäin tärkeää, että kaikki voivat treenata omalla tasollaan. Kaikki harjoitteet suunnitellaan niin, että niitä on helppo varioida jokaiselle sopiviksi. On tärkeää kuunnella omaa kehoa ja tehdä liikkeet ja harjoitteet sen mukaan, mikä siinä hetkessä hyvältä tuntuu", kertoo Jalonen.

"Mikäli sinulla on taustalla jokin loukkaantuminen, muu rajoite tai et ole muuten varma sopiiko ryhmä sinulle, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan!", lisää vielä Jalonen.

Vuoden ensimmäinen harjoitus on tiistaina 12.1 kello 18.30 Äijänsuon stadionilla. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen → Terveysliikunta