Naisten joukkue päättää kautensa kotiottelulla lauantaina

12.11.2020


Sami Kivistö Photography
Sami Kivistö Photography

Naisten joukkue päättää kautensa pitkäksi venyneessä Naisten Ykkösessä lauantaina 14.11, kun vieraaksi saapuu "paikallisvastustaja" Turun Weikot.

Molemmat joukkueet ovat varmistaneet sarjapaikkansa ensi kaudelle. TuWe on sarjassa sijalla kahdeksan ja pisteitä heillä 18. Iirot heti perässä yhdeksäntenä, kaksi pistettä perässä. Kotijoukkue saavutti tavoitteensa jo kauden puolivälissä, jolloin tarvittavat pisteet olivat kasassa. Sen jälkeen on ollut vaikeampi vaihe, sillä hyvistä esityksistä huolimatta pistepussi ei ole karttunut.

Joukueet ovat kohdanneet jo kaksi kertaa sarjan alussa, kun pelattiin alueelliset lohkot. Kotona tuli 6-0 voitto ja Raunistulassa pelattiin tasan 0-0. Nyt viiden tappiollisen pelin jälkeen joukkue ja valmennus ovat yhteisesti päättäneet, että tämä kausi päätetään voitolla. Sen lisäksi, että silloin voidaan hyvällä fiiliksellä lähteä tauolle, voi myös sijoitus muuttua melko paljonkin. Muiden joukkueiden peleistä riippuen, parhaimmillaan lopullinen sijoitus voisi olla jopa kuudes.

"Yhdessä sovittiin pelaajien kanssa, että voitolla päätetään tämä pitkä ja raskas kausi. Tässä on reissattu ympäri Suomen neljä peliä putkeen ja kuitenkin vaikeista hetkistä huolimatta pelaajien sitoutuminen ja asennoituminen on säilynyt tosi hyvänä. Siitä olen ylpeä, uskon että viimeiseen peliin saadaan kotiyleisön edessä sellainen flow päälle, millä voitto irtoaa", kommentoi päävalmentaja Iiro Koivula.

Naisten joukkue haluaa kiittää kannattajiaan ja tukijoitaan kaudesta! Kiitokseksi tuesta lauantaisessa ottelussa arvotaan yleisön kesken 2 herkkukoria. Tervetuloa!