Sarjakärki HPS naisten vieraaksi sunnuntaina

29.8.2020


Naisten ykköstä suvereeniin tyyliin johtava HPS Helsingistä saapuu Pallo-Iirojen vieraaksi sunnuntaina.

Helsinkiläisillä on koossa 27 pistettä, maalierolla 45-4. Kotijoukkue on sarjassa viidentenä 13 pisteellä. Vieraat eivät vielä tähän mennessä ole menettäneet pistettäkään. Lisäksi HPS:n maalit ovat jakautuneet tasaisesti useamman pelaajan kesken, joten oletettavaa on, että maalihanat eivät sulkeudu yksittäisten pelaajien poissaoloihin.

Iirottarien rosteri näyttää sunnuntaina hyvältä. Poissa enemmän pelanneista on vain Heta Lepistö.  Mahdollisuuksia antaa myös se, että B-tytöillä ei ole peliä tänä viikonloppuna, joten sieltä on helpommin nyt mahdollisuus nostaa apuja mukaan. Ilveksestä mukaan tulee maalivahti Loviisa Helminen.

"Meillä ei ole kuin voitettavaa tässä pelissä. Voimme ilman paineita lähteä haastamaan kärkijoukkuetta, tämä on meille hyvä tasonmittaus", toteaa päävalmentaja Iiro Koivula. " HPS on hyvä joukkue, mutta ei kuitenkaan voittamaton. Lähdemme haastamaan helsinkiläisiä ihan tosissaan ja katsotaan mihin se riittää. Toivon, että yleisö löytää tiensä Äijänsuolle, sillä nyt on tarjolla todennäköisesti kovin Naisten ykkösen ottelu tällä kaudella", jatkaa Koivula.

Sunnuntaina 30.8 kello 15.00 Pallo-Iirot - HPS Äijänsuon stadionilla. 

Tervetuloa!