Pallo-Iirojen YJ-joukkueista neljä pelaajaa Helmariturnaukseen

24.7.2020Pallo-Iirojen YJ-joukkueista valittiin neljä pelaajaa Helmariturnaukseen. B-tyttöjen ryhmästä mukana ovat Wilma Ahola (P-Iirot), Amelia Luotonen (MuSa) ja Helmi Perkaus (MuSa) sekä C-tyttöjen ryhmästä Elli Saimo (FC Rauma)

30.7.–2.8. Eerikkilässä järjestettävän Helmariturnauksen pelaajat on nyt nimetty. Tänä vuonna turnaukseen osallistuvat pelaajat ovat syntyneet pääosin vuonna 2005.

Pelaajat turnaukseen valittiin Palloliiton tyttöjen aluevalmentajien toimesta, pelaajatarkkailun perusteella. Eerikkilään saapuu alueellisesti jaettuna kymmenen joukkueellista pelaajia. Myös Helmariturnauksen joukkueiden valmentajat ovat aluevalmentajien valitsemia. 

- Aluevalmentajamme ovat tehneet ison työn joukkueiden valinnassa haastavissa olosuhteissa, kun peleissä ja tapahtumissa oli pitkä tauko keväällä. Kaikki ovat tehneet varmasti parhaansa. Kaikki on valmiina erityisvuodesta huolimatta, kun turnaus potkaistaan käyntiin, U15 tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja Pekko Söderström kertoo Palloliiton sivuilla.

Helmariturnaus on tärkeä pelaajatarkkailutapahtuma, josta käynnistyy kyseisen ikäluokan alue- ja maajoukkuetoiminta. Lisäksi tapahtumassa koulutetaan kymmeniä joukkuevalmentajia, maalivahtivalmentajia ja videoanalyytikoita ja erotuomareita.

Onnea tytöille!

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/turnaus-niin-pelaajien-kuin-valmentajienkin-nayton-paikka-helmariturnauksen