Naiset tasapeliin Turussa

5.7.2020


Naisten joukkue pelasi toisen "paikallisottelunsa" kahden viikon sisään. TuWe:n emännöima ykkösen ottelu päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin.

Kaksi viikkoa sitten Iirot otti muhkean 6-0 kotivoiton ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa. Nyt oli vastassa aivan eri tavalla taisteleva turkulaisryhmä. Peli oli kauttaaltaan melko tasainen, kuitenkin vieraat hieman hallitsivat tilanteita, ja loivat myös riittävän määrän maalintekopaikkoja, mutta palloa ei maaliin asti saatu. Paitsi kerran, Katri Juholan toimesta ensimmäisellä jaksolla, mutta tilanne vihellettiin paitsioksi. TuWe ei juurikaan paikoille päässyt, muutamia erikoistilanteita lukuun ottamatta. Nekin hoiti Ilveksestä tullut kokenut maalivahti, Marjukka Mikkonen, varmasti. Puolustuksen keskustassa hääri myös toinen Ilves-laina, toppari Julia Rytkönen, joka myös osoittautui selkeäksi vahvistukseksi.

"Kyllä vastassa oli ihan toisenlainen TuWe, kuin kaksi viikkoa sitten. Tämä oli myös odotettavissa ja lisäksi Raunistulan kenttä on vaikea paikka varmasti kaikille vierasjoukkueille", kertoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula ja jatkoi "Tämä oli nyt toinen peli ilman maaleja, mutta toisaalta parempi näin päin, että kuitenkin tilanteita syntyy. Jossain kohtaa se viimeistelykin taas alkaa onnistumaan. Tähän astinen saldo neljästä pelistä 7 pistettä on kyllä ihan tyydyttävä nousijajoukkueelle. Kaksi peliä kuitenkin vielä jäljellä tätä alueellista lohkoa ja molemmat kotona"

Seuraavaksi Iirot pelaa kotona Äijänsuon stadionilla, ensi lauantaina 11.7 klo 12:00 alkaen. Vieraaksi saapuu FC Sport-j Vaasasta. TERVETULOA!