Naisilla jälleen paikallistaisto

3.7.2020


Naisten joukkueen pelit jatkuvat lauantaina Turussa Raunistulan kentällä. Edessä on toinen paikallistaistelu kahden viikon sisään.

TuWe poistui kaksi viikkoa sitten 6-0 tappio niskassaan Äijänsuon stadionilta. Sen jälkeen TuWe on voittanut Vaasan Sportin ja Iirot taas hävisi Vaasassa VIFK:lle 2-0. "Viime pelin voitolla ei ole enää mitään painoarvoa ensi lauantaina. Mikäli TuWe saa hyvän kokoonpanon jalkeille, peli saattaa olla hyvinkin erilainen. TuWe on aloittanut hieman alakanttiin, mutta tulee vielä parantamaan aivan varmasti", toteaa Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula.

Iirojen kokoonpanosta puuttuvat edelleen loukkaantumisista toipuvat Laura Ketola sekä Ilveksen lainamaalivahti Loviisa Helminen. Lisäksi Heta Lepistö joutuu huilaamaan lauantaina. "Saamme mahdollisesti Ilveksen liigaringistä 1-2 kenttäpelaajaa tähän peliin ja VIFK -pelistä poissa ollut Sofia Määttä palaa jälleen kokoonpanoon. Meillä alkaa sunnuntaina myös B-tyttöjen SM-sarja kotiottelulla PK-35:ä vastaan. Haluan panostaa vahvasti tähän avausotteluun ja siksi Määttä on todennäköisesti ainut vahvistus nuoremmista", naulasi Koivula.

Vauhdikas viikonloppu on siis tulossa nais- ja tyttörintamalla. Lauantaina naisten ykköstä Turussa ja sunnuntaina kello 16.30 B-tyttöjen SM-sarjan ottelu Pallo-Iirot/YJ – PK-35 Äijänsuon stadionilla. Tervetuloa!