Pallo-Iirot vahvistuu kolmella pelaajalla

30.5.2020

Stanley Bridgman
Stanley Bridgman
Aleksanteri Tomberg
Aleksanteri Tomberg
Kirill Radchenko
Kirill Radchenko

18-vuotias englantilainen keskikenttäpelaaja Stanley Bridgman saapuu Portsmouthin organisaatiosta, 22-vuotias venäläinen toppari Kirill Radchenko Zvevda St. Petersburgista ja 21-vuotias hyökkääjä Aleksanteri Tomberg FC Jazzista.

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue vahvistuu kolmella uudella pelaajalla. Raumalaisjoukkue saa vahvistusta niin puolustuspäähän, keskikentälle kuin hyökkäykseen.

18-vuotias Stanley Bridgman on vahva keskikenttäpelaaja, jonka päävalmentaja Scott Green tuntee entuudestaan.

- Stanley on vahva ja nopea pelaaja. Hänellä on silmää maalien tekemiseen ja hän on teknisesti taitava. Hyvä myös ilmassa ja omaa loistavan puolustusasenteen. 

- Hänessä on myös se hyvä puoli, että pystyy pelaamaan monella pelipaikalla. Meillä tulee pelaamaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa. Erittäin hyvä vahvistus joukkueeseemme, Green kertoo.

22-vuotias toppari Kirill Radchenko on harjoitellut jo jonkin aikaa Pallo-Iirojen kanssa. Topparilla on myös omat omat erikoisvahvuutensa.

- Kirill on vahva, hyvin liikkuva ja hyvä ilmassa. Hän lukee peliä hyvin ja on erinomainen niin lyhyissä kuin pitkissä syötöissä. Viihtyy pallon kanssa ja tulee vahvistamaan alakertaamme.

FC Jazzin kasvatti Aleksanteri Tomberg on niin ikään harjoitellut Pallo-Iirojen mukana jo alkuvuodesta.

- Aleksanteri liikkuu hyvin ja on teknisesti hyvä. Erinomainen asenne ja hänellä on vahva halu kehittyä, Scott Green kuvailee.

Kaksi harjoitusottelua ensi viikolla

Kakkosen otteluohjelma julkaistaan ensi viikon tiistaina. Samana päivänä Pallo-Iirot pelaa harjoitusottelun Eurassa klo 19.

Ensi viikon lauantaina Iirot pelaa MuSa:n vieraana Porissa klo 15 alkaen pelikauden alkaessa sitä seuraavan viikon vaihteessa.

Randell Harrevelt ja James Whiting ovat olleet karanteenissa ja palaavat nyt harjoituksiin. Stanley Bridgman saapuu Raumalle myöhään sunnuntaina, mutta ei ole karanteenin vuoksi käytettävissä ensi viikon harjoitusotteluissa.

Lisää sopimusuutisia ja kuulumisia edustusjoukkueesta ensi viikolla.