Stanley Ukwuoma ja Pallo-Iirot sopimukseen

16.4.2015

Stanley Ukwuoma Pallo-Iiroihin
Stanley Ukwuoma Pallo-Iiroihin

Stanley Ukwuoma ja Pallo-Iirot allekirjoittivat vuoden sopimuksen. Pallo-Iirot saa kaipaamaansa vahvistusta hyökkäyspäähän

Pallo-Iirot ja 24-vuotias nigerialainen Stanley Ukwuoma allekirjoittivat vuoden sopimuksen. Stanley Ukwuomalla on oikeus purkaa sopimus kesäkuun lopussa mikäli hän ei ole löytänyt Raumalta siviilitöitä. Sopimus sisältää myös klausuulin Ykköseen tai Veikkausliigaan siirtymisestä.

Kaudella 2013  Stanley Ukwuoma pelasi Pallo-Iiroissa ja teki 15 maalia. Kauden jälkeen tie vei sarjaporrasta ylemmäs FC Jazz:iin. Tulevaksi kaudeksi Ukwuoma palaa Pallo-Iiroihin ja tuo päävalmentaja Lehtoselle lisää vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen.

- Stanley pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä sentterin tai laiturin roolissa. Stanley on nopea ja suoraviivainen eteenpäin pyrkivä hyökkääjä. Meillä on hyviä pallollisia pelaajia, jotka tulevat paljon vastaan hakemaan palloja. Ukwuoma taas monipuolistaa meidän hyökkäyspelaamista, päävalmentaja Lehtonen kuvailee.

Ukwuoma hyvillä mielin takaisin Raumalle

Stanley Ukwuoma oli vuonna 2013 Pallo-Iirojen paras maalintekijä viidellätoista osumallaan. Kauden jälkeen Stanley meni pelaamaan Ykköseen FC Jazzin riveihin. Harjoituskaudella Ukwuoma pelasi kolmessa ottelussa Pallo-Iirojen paidassa: FC Inter - pelissä 27.2.2015,11.4 Musan Salamaa vastaan ja tänään Ilves-Kissoja vastaan.

- Mukava tulla takaisin Raumalle. Tämä on hyvä paikka minulle ja minulla on hyviä muistoja täältä. Porista minulla on hyvä kausi alla, en ole ennen pelannut Suomessa niin korkealla tasolla. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata vielä parempi kausi mitä viimeksi Raumalla pelatessani.

- Kuitenkin tärkeintä on joukkueen menestyminen. Tavoitteena on voittaa jokainen peli ja kauden päätteeksi nousta seuraavalle sarjatasolle. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan.Siihen tarvitaan koko joukkueen ja jokaisen pelaajan panosta, Stanley painottaa.

Millaisen pelaajan Pallo-Iirot sitten saa Stanley Ukwuomasta?

- En ole kaikkein taitavin pelaaja, mutta olen nopea ja vahva. Tykkään taistella pallosta ja luoda sitä kautta paikkoja joukkuekavereille. Olen joukkuepelaaja ja aina positiivinen persoona.

Ukwuoman sopimuksen myötä Pallo-Iiroilla on kasassa 20 pelaajasopimusta ja joukkue on valmis kauden avaukseen.