Edustus nousi kahden maalin takaa tasoihin

22.3.2015


Miesten edustusjoukkue pelasi Kaarinan Poikia vastaan tasapelin luvuin 2-2 (1-0). Raumalaiset käänsivät pelin kulun surkean avauspuolikkaan jälkeen. Maalinteossa tänään Juho Torkkeli ja Nico Rinne.

Pallo-Iirojen avauskokoonpano alkoi jo pikkuhiljaa muistuttaa totuttua ja päivän ottelusta olikin lupa odottaa parannusta viime aikojen mollivoittoiseen formiin. Kovassa puhurissa tahkotun ottelun avausjakso oli kuitenkin kaikkea muuta kuin askel parempaan.

KaaPon peli oli selkeästi paremmin uomissa ja se pystyi kontrolloimaan palloa huomattavasti Iiroja paremmin. Vieraiden pallollinen peli oli luokkaa puulaaki ja yli kolmen syötön ketjut loistivat poissaolollaan. Jokainen varmasti pystyy päättelemään, että peli näyttää silloin melko härskiltä.

Kotijoukkue teki myös ottelun ensimmäisen maalin, kun numerolla 25 operoinut KaaPo-peluri pääsi liruttamaan pallon maalivahti Mikko Laaksosen puikoista.

Setänen käytti "tukankuivaaja"-kortin puoliajalla

Ottelun erotuomari päätti Iirojen tuskan puhaltaen puoliajan alkaneeksi, joka muuttikin ottelun kulun. Topparikolossi Eetu Setänen käytti tilanteen hyväkseen ja alkoi ripittää aneemista raumalaismiehistöä. Setänen tuhosi ensin vesipullon päreiksi, jonka jälkeen pelaajat saivat kuulla kunniansa.

Palopuhe toimi tällä kertaa ja Iirot höyrysi pelin jatkuttua kotijoukkueen päätyyn. Läheltä piti -tilanteista huolimatta KaaPo kasvatti johtoaan, kun Eemeli Laaksonen puski kulman maaliin. Raumalaiset ei kuitenkaan hätkähtänyt osumaa, vaan jatkoivat selkeästi pirteämpää peliään.

Muutamasta maalipaikasta huolimatta kavennusosuma syntyi 73. minuutilla. Juho Torkkeli sai pallon kuudentoista rajalla ja käytti tilan hyväkseen ja sijoitti pallon varmasti taka-alakulmaan. KaaPo oli kasvattaa johtonsa jälleen kahteen maaliin, mutta Laaksonen otti loistavan jalkatorjunnan läpiajossa.

Tasoitusosumaa saatiin odottaa 89. minuutille asti. Useamman maalipaikan ottelussa tuhrinut Nico Rinne osui lopulta sijoittaen Torkkelin loistosyötön ohi kotijoukkueen maalivahdin. Loppulukemat siis 2-2.

"Piti saada vähän draivia jengiin"

Eetu Setänen oli ottelun jälkeen aavistuksen maltillisemmalla mielellä, kuin ottelun tauolla:

- Siitä ei pääse mihinkään, että eka jakso oli aivan kammottavaa schaibaa. Jotain täytyy keksiä, että saadaan se toisen jakson muutos esiin jo alkuvihellyksestä lähtien.

Puoliajan tapahtumia "Körri" kommentoi lyhyesti:

- Piti saada vähän draivia jengiin ja päätin vähän yskäistä.

Keskikentän pohjalla pelannut Konsta Siivonen puolestaan huikkasi tilanteen olleen jopa aavistuksen pelottava:

- Eetun kävellessä mua kohti luulin, että se purkaa kiukun meikäläiseen, mutta onneksi vesipottu saikin kyytiä.