Tehdaskaupunkien kohtaaminen, Pallo-Iirot - Haka perjantaina 6.3 klo 18!

2.3.2015

Tehdaskaupunkien kohtaaminen, Pallo-Iirot - FC Haka 6.3.2015
Tehdaskaupunkien kohtaaminen, Pallo-Iirot - FC Haka 6.3.2015

Kauden ensimmäinen tosipeli pelataan perjantaina Äijänsuon stadionilla. Suomen Cupin kolmannella kierroksella kohtaavat tehdaskaupunkien joukkueet Pallo-Iirot ja FC Haka

Vuorokausi pitenee ja kevät tekee tulojaan. Jalkapallokausi on hyvää vauhtia käynnistymässä. Sarjakausi alkaa reilun kuukauden päästä, mutta Suomen Cup on täydessä vauhdissa. Pallo-Iirot aloittaa oman Suomen Cupin urakkansa kolmannelta kierrokselta FC Hakaa vastaan.

FC Haka on HJK:n kanssa kaikkien aikojen menestynein joukkue Suomen Cupissa voittaen sen peräti 12 kertaa. Suomen Cupia pelataan nyt kuudettakymmenettä kertaa ja juhlavuoden kunniaksi Cupin finaali pelataan tänä vuonna sen alkulähteillä eli Valkeakoskella.

Pystyykö Pallo-Iirot  murskaamaan FC Hakan Cup-unelman ja finaalipaikan kotikentällään? Tule perjantaina kokemaan Suomen Cup romantiikkaa Äijänsuon stadionin iltavalaistuksessa klo 18.

Liput:

Aikuiset 10€

Opiskelijat, eläkeläiset ja lapset 5€.

Lapset alle 6v ilmaiseksi.

Lisäksi Länsi-Suomen etukortilla saat lipun 5€ hintaan. Lipun voit hakea Länsi-Suomen Susivuoren toimipisteestä.

Kausikorttilaiset: Voit noutaa lippusi Äijänsuon stadionin lipunmyyntipisteestä nimeäsi vastaan. Jos sinulla on useampi kausikortti niin saat vastaavan määrän lippuja.

TERVETULOA!