Pallo-Iirojen sosiaalinen media uudistuu!

20.2.2015

Pallo-Iirojen YouTube-tili
Pallo-Iirojen YouTube-tili

Otimme käyttöön koko seuran Instagram-tilin sekä YouTube-kanavan

Pallo-Iirot haluaa olla tiiviisti mukana sosiaalisessa mediassa. Satakunnan suurimpana seurana yhteisöömme kuuluu paljon ihmisiä, jotka ovat eri tavoilla seuran toiminnassa mukana. Olivat he sitten katsomossa, kentän laidalla tai muualla asuvia iirolaisia.

Pallo-Iirojen vuonna 1930 alkaneelta matkalta on tuhansia muistoja. Instagram-tili mahdollistaa kuvien, muistojen ja tunnelmien jakamisen koko Pallo-Iirot perheen kanssa. Tili on seuran eri toimijoiden yhteisessä käytössä. Jaamme myös mielellämme kannattajien ottamia kuvia. Jaa oma Pallo-Iirot aiheinen kuva tai muistosi hashtagilla #PalloIirot. Voit myös lähettää kuvan meille niin jaamme sen: juho.suoramaa@palloiirot.fi.

Tästä pääset seuraamaan Pallo-Iirojen Instagram-tiliä -> http://instagram.com/palloiirotofficial/ 

Seuran oma Youtube-kanava aktiiviseen käyttöön

YouTube on selkeästi kasvava videopalvelu. YouTuben etu on siinä, että sovelluksena se toimii moitteettomasti tietokoneella, läppärissä, padeilla ja puhelimissa. Otamme seuran YouTube-kanavan käyttöön kuluvalle kaudelle. Kanavalle ilmestyy miesten edustusjoukkueen henkilökuvat, haastattelut ja ennenkaikkea kaikki kotiotteluiden maalit saman illan aikana.

Pallo-Iirojen kilpailupäällikkö Harri Virtanen myhäilee tyytyväisyyttä.

- Hieno asia, että saadaan oma YouTube-kanava lanseerattua. Pyritään sosiaalisen median haltuunotossa ennenkaikkea palvelemaan kannattajia. Pääsevät näkemään mahdollisimman paljon maaleja. Nimenomaan vastustajan päätyyn, Hati tarkentaa.

Henkilökuvat, haastattelut ja maalikoosteet toteutetaan yhdessä paikallisen yrityksen tuotantotalo Traaman kanssa.

Seuran YouTube-kanavan löydät täältä -> https://www.youtube.com/channel/UCl40cmADfWU524_Y6uAc0ww

Perustimme myös koko seuran käytössä olevan liveseuranta Twitter-tilin. Löydät sen täältä -> https://twitter.com/PalloIirotLive

Kaikki seuran käyttämät sosiaalisen median työkalut löydät etusivuillamme näkyvistä bannereista.