Otteluennakko: Pallo-Iirot - Masku 14.2.2015

11.2.2015

Pallo-Iirot - Masku 14.2.2015 Talviharjoitteluhallissa
Pallo-Iirot - Masku 14.2.2015 Talviharjoitteluhallissa

Pallo-Iirot kohtaa harjoitusottelussa Maskun Palloseuran lauantaina 14.2 klo 14. Ottelu pelataan talviharjoitteluhallissa.

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Raumalla. Neljä ottelua harjoituskaudella pelannut Pallo-Iirot on tehnyt niissä peräti 19 maalia. Omista pallo on kaivettu 9 kertaa. Vastustajina ovat olleet seuran A-juniorit, kaksi kertaa Kakkosessa pelaava ÅIFK ja Ykkösessä pelaava TPS. Voittoja on kertynyt kolme kappaletta, mutta tulosta tärkempää on ollut pelin kehittyminen ja harjoiteltujen asioiden näkyminen pelaamisessa.

Seuraavina kolmena lauantaina Pallo-Iirot pelaa kotona Maskua ja KaaPoa vastaan sekä vieraissa kohdataan MuSa. Koko harjoituskauden otteluohjelman löydät täältä -> http://www.palloiirot.fi/joukkueet/edustusjoukkue/ottelut/

 

Matias Majapurolle Masku on tuttu vastustaja

TPS:n kasvatti Matias Majapuro tuntee Maskun Palloseuran hyvin. Leikkisästi "pubijoukkueeksi" kutsutun Maskun lempinimi tulee yleensä hyvähenkisen joukkueen tiiviistä yhteisöllisyydestä.

- ÅIFK:ssa kun pelasin niin ne matsit oli vähän kuin paikallisotteluita. Paljon turkulaisia jalkapalloilijoita pelaa Maskun Palloseurassa muutenkin. Hyvä joukkue se on ja nähdään millä tasolla me ollaan tällä hetkellä. Pelaavat samassa lohkossa meidän kanssa ensi kaudella.

- Siitä jatketaan mihin TPS-ottelussa jäätiin, vaikka täysin eri peli nyt kyseessä. Sekin vähän muuttaa asioita, että pelataan hallissa, Majapuro jatkaa.

Turun Yliopiston Rauman OKL:n toimipisteessä opettajaksi opiskelevalla Majapurolla on selkeä tavoite ensi kaudeksi.

- Joukkueen menestyminen on tärkeintä. Toki parantaa pitää viime kaudesta.

Sosiaalisessa mediassa Majapuro on saanut hyväntahtoista kuittailua joukkuekavereiltaan musiikkimaustaan.

- Oma musiikkimaku on kyllä mahdollisimman kaukana 90-luvun teknosta ja trancesta, joten en tiedä mistä ne jutut tulee, Majapuro nauraa.

 

Pasi Lehtonen tyytyväinen käytettävissä olevien pelaajien määrään

Päävalmentaja Pasi Lehtonen on erittäin tyytyväinen joukkueen tilanteeseen. Käytettävissä on miltei kaikki mahdolliset pelaajat.

- Joukkueessa on tällä hetkellä positiivinen tilanne. Pelaajia on käytössä niin paljon, että osa harjoitusringin pelaajista pelaa viikonloppuna FC Rauman mukana ja osa A-junioreiden. Ottelussa tulemme käyttämään laajaa rinkiä ja puoliajalla todennäköisesti vaihdamme miltei koko aloituskokoonpanon.

- Vastustajasta en hirveästi tiedä muuta kuin, että ÅIFK:n viime kauden joukkueesta useampi pelaaja siirtyi sinne. Teemana ottelussa tulee meillä olemaan puolustuspeli ja tilanteenvaihdot, Lehtonen linjaa.

 

Sairastupa miltei tyhjä ja Nico Rinne pelaa

Loukkaantumistilanne on hyvä sillä sairastuvalla on vain Konsta Siivonen. Niilo Hautala on sivussa muiden kiireiden vuoksi. Nico Rinne pelaa huomenna ensimmäisen harjoitusottelunsa.

Harjoitusottelun avauskokoonpano julkaistaan perjantai-illalla.