Juho Torkkeli ja Pallo-Iirot yksivuotiseen sopimukseen

30.1.2015

Torkkeli vakuutti valmennuksen
Torkkeli vakuutti valmennuksen

Tryoutilla ollut Pallo-Iirojen kasvatti Torkkeli vakuutti valmennusjohdon

Pallo-Iirojen kasvatti ja miesten edustusjoukkueeseen jo vuonna 2004 tullut Juho Torkkeli vakuutti valmennusjohdon tryoutillaan. Torkkeli pelasi Pallo-Iiroissa vuoteen 2012 asti ja viime vuodet ovat menneet futsalin parissa. Vuoden kestävä sopimus allekirjoitettiin tyytyväisissä tunnelmissa.

- Fiilikseni ovat todella hyvät. Pantsen (päävalmentaja Pasi Lehtonen) mukaantulo ja vanhojen tuttujen pelaajien mukana oleminen sytytti oman futisliekin taas roihuamaan. Lisäksi niin joukkueessa kuin koko seurassa on tällä hetkellä hemmetin hyvä tekemisen draivi.

- Pelasin viime kauden Futsal-Liigaa FC Raumassa ja kausi oli henkilökohtaisesti vaikea. Nyt tavoitteena pelata ehjä kausi ja auttaa omalla panoksella joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa, Juho sanoo päättäväisesti.

Pehmeä kosketus palloon ei ole hävinnyt mihinkään 

Torkkeli on pari vuotta sitten viimeksi pelannut vakituisesti jalkapalloa, mutta tunnetusti pehmeä kosketus ei ole hävinnyt mihinkään. Varmasti futsalin pelaaminen edesauttanut asiaa.

- Hyvä kosketus palloon ei ole hävinnyt mihinkään, vaikka hän on ollut pari vuotta pois. Toke on heti ensimmäisestä treenistä lähtien ollut sillä asenteella liikenteessä, että ottaa paikan joukkueessa. Se on näkynyt kaikessa tekemisessä.

- Jos Torkkeli jatkaa samalla asenteella ja sitoutuminen treenaamiseen pysyy samalla tasolla, niin Tokelta voi odottaa tehoja hyökkäyspäässä ensi kaudella, päävalmentaja Pasi Lehtonen kommentoi.

Valoisan persoonan lisäksi Torkkeli on tuonut oman smoothie-osaamisensa Pallo-Iirojen pukukoppiin.