Edustukselle selvä voitto A-nuorista

13.12.2014


Kristian Gustafsson ja Niklas Kuusio tekivät hattutemput 7-2-voitossa lauantain harjoitusottelussa.

Yhden maalin edustusjoukkueelle viimeisteli myös Aake Rapala. A-nuorien maalintekijät olivat Martti Ojala ja Marko Järvinen.

 

Edustuksen päävalmentaja Pasi Lehtonen oli tyytyväinen harjoitusottelun antiin.

 

-Teemana oli prässääminen ja se toimi yllättävänkin hyvin. Saatiin sillä alueella riistoja missä haluttiinkin. Syöttöpelaaminenkin oli ihan hyvällä tasolla. Pirteä esitys, Pantse tiivisti.

 

Hän kehaisi myös A-nuorten antamaa vastusta.

 

-Keskiviikkona kun pelasimme harjoitusten päätteeksi vastakkain, meininki oli aneemista. Nyt A-nuorten teema oli tunnetila ja he pelasivatkin hyvin. Siellä on monta hyvää pelaajaa, joten sillä tavalla seuran tulevaisuus näyttää valoisalta, Pantse suitsutti.

 

Edustusjoukkueella oli ottelussa yksi vaihtopelaaja, jota kierrätettiin ahkerasti. Kokoonpanosta puuttuivat maalivahdit Iiro Koski ja Mikko Laaksonen, puolustajat Iiro Aalto, Eetu Setänen ja Topias Lehtola, keskikenttäpelaajat Aleksi Lalli, Mikko Valtanen ja Joel Kirjavainen sekä hyökkääjä Juho Patola.

 

Edustusjoukkueen maalilla debytoi C-juniori-ikäinen Miko Lainio. Aloituskokoonpano: Lainio – Antti Horjanheimo, Matias Majapuro, Vasile Marchis, Jussi Jokinen – Juho Torkkeli, Aake Rapala, Miika Pertola, Niilo Hautala, Niklas Kuusio – Kristian Gustafsson. Vaihdossa aloitti Victor Nyholm.

 

Pallo-Iirot jatkaa harjoituspelejä ensi lauantaina 20.12. kohtaamalla talviharjoitteluhallissa Åbo IFK:n kello 14. IFK pelaa tällä kaudella samassa Kakkosen läntisessä lohkossa Iirojen kanssa.

 

Pallo-Iirojen sovitut harjoitusottelut>>