Majapuro jatkaa Iiroissa

5.12.2014


Maja luutii Iirojen puolustuksessa tulevalla kaudellakin.
Maja luutii Iirojen puolustuksessa tulevalla kaudellakin.

Turkulaispuolustajan lisäksi Niilo Hautala liittyy edustusjoukkueen harjoitusrinkiin.

Matias Majapuro allekirjoitti ensimmäisen pelaajasopimuksensa Pallo-Iirojen kanssa viime vuoden joulukuun alussa. Nyt samoihin aikoihin hän pisti nimensä alle seuran tarjoamaan yhden vuoden jatkosopimukseen.

 

Urallaan TPS-kasvatti on edustanut Kakkosessa ÅIFK:ta ja LoPaa. Ykkösestä Majapurolla on kokemusta yhden kauden verran FC Espoosta. Raumalle hänet toi opiskelupaikka OKL:ssä.

 

- Vaikka viime kausi olikin raskas ja turhauttava, niin jatkaminen Pallo-Iiroissa oli lopulta helppo päätös. Heti viime kauden jälkeen tuli sellainen fiilis, että perhana ensi kaudesta tehdään paljon parempi, Majapuro miettii.

 

Urheilullisuutta ja esimerkkiä

 

Hänen mielestään jo ensimmäisen kolmen joukkueharjoituksen aikana on ollut havaittavissa, että Iiroilla on nyt urheilullisesti kovat piipussa.

 

- Kun suurin osa pelaajista jatkaa ja saatiin vielä Pantse puikkoihin, niin on pirun kiva aloittaa valmistautuminen uuteen kauteen. Jo näiden ensimmäisten treenien perusteella voi sanoa, että tässä on taas tekemisen meininkiä ja yritetään tehdä oikeita asioita.

 

Viime kaudella Majapuro pelasi Iirojen puolustuksessa 20 ottelua. Päävalmentaja Pasi Lehtonen ottaa mielellään joukkueeseensa esimerkillisen harjoittelijan ja monikäyttöisen pelaajan.

 

- ”Maja” tuo joukkueeseen urheilullisuutta. Tunnollinen harjoittelija nostaa omalla esimerkillä ja tekemisellä joukkueen harjoittelun tasoa. Hän joukkueelle tärkeä pelaaja senkin vuoksi, että pystyy pelaamaan puolustuslinjassa topparina ja laitapuolustajana, Pantse toteaa.

 

Hautalan tilannetta katsotaan kevääseen

 

Majapuron lisäksi Iirojen harjoittelurinkiin liittyy Niilo Hautala. 18-vuotias keskikenttäpelaaja on saanut kahdella edellisellä kaudella mukavasti vastuuta. Viime kaudella hän pelasi Kakkosessa 19 ottelua ja teki yhden maalin.

 

Hautala tulee muiden try out -pelaajien tavoin maaliskuun loppuun kestävälle koeajalle.

 

- Niilon opiskelukuvioiden takia katsoimme, että on parempi, ettei tehdä vielä sopimusta, Pantse kertoo.

 

 

Edutusjoukkueen pelaajatilanne>>