B-tytöille arvokas voitto

30.8.2014

P-Iirojen B-tytöt ottivat arvokkaan kotivoiton lauantaina HooGeestä. Loppuminuutteja lukuunottamatta peli oli hyvin hallussa ja avausjakson 2-0 johto kesti. Loppunumerot olivat kotijoukkueelle 2-1 (2-0). Eniten syksyn otteluissa on ilahduttanut pelaavuuden parantuminen, mikä tuottaa hyviä maalitilanteita.

 

P-Iirojen harjoittelussa on erityistä huomiota kiinnitetty tiiviyteen ja pelin tasapainoon puolustamisessa sekä liikkuvuuteen ja oikea-aikaisuuteen. Nyt poikittaisliikettä oli mukavasti ja varsinkin ensimmäisellä jaksolla vastustajan puolustuslinja pystyttiin murtamaan useasti. Avausmaali syntyi Riina Ketolan hyvästä avauspotkusta tulleen Laura Varjon läpijuoksun seurauksena. Maalivahti pelasi palloa kädellä alueen ulkopuolella. Tästä seuranneesta vaparista syntyi 1-0 pelin 11. minuutilla Rosa Ketolan vaparin muutettua sopivasti suuntaa ja ohjauduttua alanurkkaan. 39. minuutilla puolestaan Selma Laaksosen loistava pystysyöttö tavoitti Laura Varjon, joka viimeisteli kliinisesti läpiajonsa päätteeksi 2-0.


 

Toisella jaksolla puoli tuntia sujui täydellisesti niin kuin kotijoukkue halusikin. Viimeisen kymmenen minuutin aikana vastustaja loi vahvaa painetta kohti raumalaisten maalia ja onnistui 73. minuutilla kaventamaan. Loput seitsemän minuuttia P-Iirot piti hyvin oman päänsä, vaikka otteissa pientä väsymyksen tuomaa paniikkia välillä alkoikin tulla. Voitto oli arvokas ja nosti joukkueen takaisin kohti keskikastin taisteluja.


 

Seuraavan ykkösen ottelunsa joukkue pelaa reilun viikon kuluttua tiistaina Turussa Tepsin kakkosta vastaan. Piirisarjassa kohdataan maanantaina syyskuun ensimmäisenä päivänä Nice Futis Äijänsuolla.