Himmeli kuritti virheistä

3.6.2014

Nice Himmeli kuritti rankalla kädellä P-Iirojen naisten virheistä Porissa Koivulan kentällä pelatussa naisten nelosen ottelussa. Loppunumerot olivat 6-0 (3-0). Pari kaunista tekomaaliakin mukaan mahtui, mutta suurin ongelma raumalaisilla olivat virheet.

 

Ottelu Porissa alkoi vieraiden kannalta nolosti. Jo ensimmäisellä minuutilla porilaiset onnistuivat viimeistelemään pikku nukahduksesta avausmaalin. Tasaisin välein Himmeli teki kaksi lisämaalia mennen 3-0 taukojohtoon.

Toinen jakso oli tasaisempaa vääntämistä, mutta maalinteossa onnistui edelleen vain kotijoukkue. 57. minuutin kohdalla syntyi 4-0 ja kaksi viimeistä viimeisen vartin aikana. Paikat kuparisen rikkomiseen oli myös vierailla. Nelosen lohkossa Himmeli ja TPS 2 näyttävät olevan vielä liian kovia P-Iirojen naisille, mutta muut vastustajat ovat voitettavissa.

Seuraava koitos naisille on torstaina 12. kesäkuuta, vastaan asettuu silloin PJK. B-tytöt puolestaan pelaavat seuraavan kotiottelunsa torstaina 5.6. Äijänsuolla KaaPoa vastaan.