Edustus vierailee Närpiössä

16.8.2013


Pallo-Iirojen edustusjoukkue suuntaa sunnuntaina Närpiöön Kraftin vieraaksi. Ohut miehistö tuottaa päänvaivaa valmennukselle.

Iirojen lähtökohdat otteluun voisivat olla hieman paremmatkin. Jonas Nyholm joutuu tällä kertaa huilaamaan korttitilin täyttymisen vuoksi. Nico Rinne jatkaa edelleen sairaslistalla, mutta saattaa olla ensi viikolla jälleen mukana tositoimissa. Tähän kun lisätään A-junioreiden samanaikainen ottelu Valkeakoskella, niin pelaajia ei ihan hirveästi ylimääräisiä ole. Tämä saattaakin johtaa siihen, että joitain pelaajia tullaan näkemään hieman oudommilla pelipaikoilla.

Iirot lähtee kamppailuun viiden ottelun pisteputkessa. Viime kierroksen ottelussa Härmää vastaan tuloksena oli harmittava kotitasuri. Kotijoukkue Kraft puolestaan seilaa tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Viime lauantaina se onnistui menettämään viimeisellä kympillä 0-2 -johdon ÅIFK:a vastaan.

Horjanheimo haikailee ylemmäs

Oikean laidan vakiokasvo Antti Horjanheimo tiedostaa kapean ringin ongelmat ja mahdollisuudet.

- Onhan se tässä ollut tiedossa koko ajan, että meidän nippu ei kestä montaa poissaoloa. Nyt on vielä huono tsägää, kun loukkaantumisten ja pelikieltojen lisäksi A-junkkarien peli osuu samalle päivälle.

- Mutta melkein kaikesta löytyy jotain positiivistakin. Tässä on jo vuosia ollut hinkua päästä kokeilemaan ylemmäs kenttäryhmityksessä ja ehkä nyt se odotus palkitaan. Viime päivät on kulunut naama tiukasti läppärin ruudussa katsellen Charlie Adamin klippejä Youtubesta. Noh, katsotaan nyt mitä syntyy kun kaksi kaljua päätä lyödään yhteen, Horja huokaisee viitaten valmentajakaksikon Pasi Lehtonen-Sami Vahanto luomaan pelisuunnitelmaan.