Äijänsuolla tarjolla perjantaina todellista jalkapallohuumaa

24.7.2013Perjantai-iltana pelataan kenties Äijänsuon kauden hienoin ottelu. Pitsiyön spesiaalissa FC Hämeenlinna saapuu Pallo-Iirojen vieraaksi.

Tulevana perjantaina ei ole mitään syytä olla saapumatta paikalle, kun Äijänsuon stadionilla on kunnon karnevaalimeininki. Mustan Pitsin Yölle lyödään alkusoinnut Pallo-Iirojen kohdatessa FC Hämeenlinnan. Paikalla nähdään raumalaisen huippufutiksen lisäksi kannattajien näytös, kun Hakrin kannattajat saapuvat huutamaan Iirot voittoon. Ryhmä on valmistautunut otteluun mm. tehden tifoa, joka tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen. Myös katsomon puolella tullaan näkemään hyvä taisto, kun paikalla on 50 hengen joukko vieraskannattajia.

Itse ottelusta on odotettavissa kiivas kamppailu. Vieraat kärsivät viime pelissä tappion FC Jazzille ottelussa, jossa suoritettiin vanhan liiton pystypainit loppuhetkillä. Iirot puolestaan kaatoi torstaina Sportingin vieraissa lukemin 2-0. Raumalaisten iso tavoite on saada viime otteluiden vuoristorata takaisin balanssiin ja saada perään toinen hyvä esitys. FC Hämeenlinna tulee varmasti iskemään aggressiivisesti kiinni kotijoukkueeseen pyrkien horjuttamaan taitopelaajia. Jälleen kerran se kuuluisa oma pallollinen peli tullee olemaan ratkaisevassa asemassa tulevassa mittelössä.

Savolainen tekemässä paluuta

Pallo-Iirot on saamassa tärkeän palasen takaisin vahvuuteen. Viime pelit huilannut keskikentän ajokoira Jussi-Pekka Savolainen on pystynyt jälleen harjoittelemaan joukkueen mukana ja on näillä näkymin mukana kokoonpanossa. Helpotusta kapeaan materiaaliin tuo myös Porista tullut Tommi Lehto. Lehto sai jo Sporting-ottelussa tulikasteensa sinikeltaisissa.

Savolaisen kommentit kiteyttää varmasti jokaisen pelaajan mietteet ottelusta:

- Kyllä nää Pitsiperjantain spektaakkelit on niin huikeita pelejä, että kukaan ei taatusti halua missata. Tässä on nyt otettu kaikki keinot käyttöön, jotta ylihuomenna ollaan tikissä. Naapuritkin varmaan ihmettelee, kun olen poltellut suitsukkeita ja vetänyt heimolauluja pitkin viikkoa, J-P valottaa kuntoutusmetodeitaan.

Ottelun yhteydessä on myynnissä kannattajien suunnittelema kannattajapaita. Myyntiin tulee 100 kappaleen erä kustantaen vaivaiset 15€. Kuten kentällä, niin myös paitamyynnissä nopeat syövät hitaat!

Lue myös Uuden Rauman ennakko ottelusta

Pallo-Iirot - FC Hämeenlinna perjantaina Äijänsuon stadionilla kello 18.30

Tule ajoissa paikalle kokemaan todellista jalkapallon juhlaa!