Edustus keskiviikkona Härmän vieraaksi

18.6.2013


Pallo-Iirojen viimeinen ottelu ennen juhannustaukoa pelataan huomenna Hämeenlinnassa. Kaurialan stadionilla Iiroja isännöi Härmä

Karmiva MuSa-tappio on käsitelty joukkueen sisällä ja erään grillimaisterin slogania mukaillen nyt on aika mennä eteenpäin. Vastustaja Härmä on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä, joten ennakkoasetelmat otteluun ovat samankaltaiset kuin edellisessä, kolme pistettä on tultava. Viime ottelun tappio osoitti sen totuuden, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa jos keskittyminen ei säily läpi ottelun.

Iirot saa kokoonpanoonsa jälleen Jonas Nyholmin, jonka pitkä sairastelu vaatii toki rauhallista sisäänajoa. Kristian Gustafsson sen sijaan on pois kokoonpanosta polvivamman johdosta.

'Kolme pistettä ja juhannuksen viettoon'

Viime ottelussa kauden kolmannen laatikkonsa iskenyt Nico Rinne on suunnitellut illan menun valmiiksi:

- Lyödään grilliin täysi lämpö päälle heti ottelun alusta saakka. Viime peli oli äärimmäisen kova pala nieltäväksi kaikille, joten nyt pureskellaan Härmä huolella. Mitään ei jätetä sattuman varaan ja vedetään joka tilanne sata lasissa. Ei pihviäkään paisteta pelkästään toiselta puolelta, Rinne muistuttaa.

Rinne paaluttaa myös keskittymisen tärkeyttä:

- Juhannustauko kuikuilee jo kulman takana, mutta jokaisen on ymmärrettävä että se kyllä odottaa siellä vielä pelin jälkeenkin. Kaikki fokus täytyy olla ainoastaan Kaurialan montussa ja siinä, että juhannussaunassa ollaan kolme pistettä rikkaampia.