B-tytöt selkeään kotivoittoon!

4.5.2013

B-tyttöjen parempi pallollinen pelaaminen tuotti illan päätteeksi 6-0 (2-0) voiton FCU/Koitto YJ joukkueesta.

Edellisen pelin nihkeys oli tipotiessään kun B-tytöt aloittivat illan "kakkosen" pelinsä. Jo pelin kolmannella minuutilla Laura Varjo pamautti Helmi Sipilän syötöstä kotijoukkueen 1-0 johtoon. Kauan ei tarvinnut odottaa 2-0 osuumaakaan, ja kun pelikello näytti 6min. Laura Varjo syötti Sanni Lepistön tekopaikkaan, josta Sanni ei erehtynyt. Ensimmäisen jakson "timantti" Emilia Poijärvi, Laura Anttila, Emmi Lehtonen ja Helmi Sipilä olivat ensimmäisellä jaksolla isossa roolissa, niin pallollisena kuin pallottomana. Tyttöjen työmäärä oli kiitettävää luokkaa. Maalitilanteitakin saatiin vielä useita ensimmäisellä jaksolla, mutta viimesitelyssä keskittyneisyys herpaantui ja lisä maalit jäivät odottamaan toista puoliaikaa.

Toinen puoliaika aloitettiin räväkästi muutamalla "timantin" pelaajavaihdolla ja neljällä nopealla lisäosumalla heti ensimmäiseen viiteen minuuttiin. Maalintekijöinä olivat Helmi Sipilä ensimmäisellään, Sanni Lepistö ja Laura Varjo toisilla osumillaan ja vielä hyökkäyksen vahvan puurtajan Saara Aerilan tahto maali Laura Varjon syötöstä oli sinetti loppulukemille. Siten tulostaulu näyttikin lukemia 6-0. Eivätkä maalitilanteet todellakaan jääneet tähän, vaan hyviä maalintekotilanteita syntyi sitä mukaa, kun tytöt pyrkivät vaan huolellisesti PELAAMAAN palloa keskialueelta syvyyteen. Onni tai taito ei vain enää kartuttanut maalitiliä, joten loppulukemat jäivät 6-0.

Matka vuoren huipulle jatkuu ja tyttöjen onkin hyvä muistaa, että hyvän lopputuloksen edellytyksenä on aina jokaisen pelaajan omien tehtävien huolellinen ja keskittynyt hoitaminen. Siitä muodostuu aina hyvä kokonaisuus / JOUKKUE, jolla on hyvät edellytykset saavuttaa askel ylöspäin.